Vad är en Swarovski Crystal?

En Swarovski Crystal är en av de mest kända varumärket av kristaller i världen i dag. Säljs under Swarovski lyx varumärke, har dessa kristaller är känd världen över för sin precision nedskärningar, klarhet, och gnistra. Swarovski kristaller har medverkat i alla delar av smycken tänkbara, inklusive halsband och hängen, örhängen, ringar, stick-on tatueringar, och tiaror. De är nu även används som appliqués inom kläder mode och heminredning, bland en mängd andra saker.

Swarovski varumärket sköts av privata företag inom kommunen Feldmeilen i Schweiz. Swarovski Group tillverkar också produkter som används för tillverkning eller tillämpning av kristall-glas. Dessa inkluderar Swarovski Optik, en tillverkare av optiska instrument, Tyrolit, för kristall skärverktyg, Signity, tillverkare av syntetiska ädelstenar och Swareflex, tillverkare av självlysande väg markörer. var Swarovski Företaget fastställdes för första gången 1895 som en kristall styckning fabrik i staden Wattens, Österrike. Dess grundare, tjeckisk-amerikansk Daniel Swarovski, uppfann den första automatiska skärmaskin 1892. Tre år efter att ha patenterade kristall-glas metoder nötning med sin maskin, flyttade Swarovski att Wattens, där han kunde ta fullt optimera användningen av lokala vattenkraft där. Vattenkraft lånade hans fabrik intensiva energi som behövs för hans patenterade processer. Swarovski Företaget antog först Edelweiss blomma som logotyp fram till 1988, då den ersattes av den nuvarande erkända svan. Logotypen visas på alla skulpturer tillverkas av företaget. är egenskaper hos Swarovski kristaller som saknar motstycke i både stil och innehåll. Inte bara är deras nedskärningar skilda, men olika färger och former täcker ett brett spektrum. Den lysande sparkle Varje kristall faktiskt är resultatet av ett glas sammansättning som innehåller 32 procent bly. Förutom detta refraktion maximera strategi är speciella metalliska beläggningar som används på vissa kristaller att ljus refracts från ytan i en regnbåge spektrum. En av de mest utnyttjade beläggning är Aurora Borealis, känd som "AB".

Den Swarovski webbplatsen finns det en couture linje, deras andra produkter böter, en Mediacenter och ett forum för medlemmarna. Denna sista del är behandlade hemsida Swarovski Crystal Society (SCS), en grupp av kristall entusiaster och samlare i hela världen grundades 1987. Genom att anmäla dig alla medlemmar får tillgång till en kvartalsvis nyhetsbrev och tillgång till speciella, begränsad upplaga Swarovski kristall produkter, bland andra fördelar. Medlemmarna kommer från alla åldersgrupper och geografiskt ursprung. Den SCS sponsorer kontinuerligt evenemang, rundturer och banketter där medlemmarna kan träffas och dela sina "passion för skönhet kristall. "


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.