Vad är en Laminering Pouch?

Laminering påsar ge konsumenten möjlighet att skydda ett dokument i ett skikt av plast genom processen för laminering. Det är ganska vanligt för människor att plasta saker som bagage tags, arbete ID-kort, personlig identifikation kort, lånekort och andra dokument av betydelse. Laminering bidrar till att bevara dokument och stärka sin följsamhet. Processen kräver tre saker: laminator, till laminering påsen och handlingen lamineras.

Laminators är storlek specifika. Med andra ord, de flesta Lamineringsmaskiner kräver att du använder endast laminering påsar som är lika med eller mindre än den maximala kapaciteten på maskinen. Dessutom är laminering påsar betygsatt av sin tjocklek. Tykkelsesmåling för laminering påsar mäts i en "mil" steg. Mil tjocklekar säljs till allmänheten är mellan tre (tunn) och tio mil (tjock). Som en referensram en mil är en tusendel av en tum, eller ,001 inches (. 025 cm), glättat fotopapper, till exempel, är vanligen 10 mil tjock. Naturligtvis finns det tjockare laminering påsar, men de är oftast används i industriella tillämpningar. Det är viktigt att se till att laminator kan rymma både tjocklek och mått laminering påse som du tänker använda. Tänk på att du kan trimma eventuellt överflödigt material från laminering påsen antingen före eller efter laminering processen.

Många av korten fungerar identifiering och körkort som du kan ha sett ofta laminerade i laminering påsar. Dessa påsar kan innehålla inbäddade hologram för att garantera äktheten, medan andra kan innehålla en magnetremsa på baksidan av kortet. Båda dessa förbättringar ger mångfald i påsar och ge arbetsgivarna att skapa och verifiera autentiska kopior av deras anställnings-ID. Det amerikanska utrikesdepartementet använder sådana åtgärder för att skilja verkliga licenser från förfalskningar. Även magnetfält kan skannas för information och autentisering, hologram är en tydlig visuell tecken på att en handling är äkta och original. Det finns nästan ingen gräns för hur kombinationen av hologram och magnetfält som kan bäddas in i en laminering påse.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.