Vad är en Best Man ämbetsutövning?

Att bli vald som bäste man i en vän eller släkting bröllop är en ära. Det innebär att vara en mycket speciell person i brudgummens liv, en som är betrodd med flera viktiga ansvarsområden. Det bästa mannens första officiella uppgift är att planera och vara värd för svensexa. Han är även ansvarig för att köpa en present till bruden och brudgummen på uppdrag av männen i brudföljet och att samla in några pengar öronmärkta för svensexa och presenter. Det är den bästa mannen som måste få brudgum klädd och till kyrkan i tid. Om det är något brudgummens behov, det är hans jobb att få det för honom. Han arrangerar och betalar för limousin eller andra transporter till och från bröllopet och mottagning. Om brudgummen kommer att anlända med bil, den bästa mannen är utsedd förare. Detta kan också medföra körning det lyckliga paret på deras mottagning och hotell eller flygplats efteråt.

Ytterligare bevisar att han är någon att lita på med viktiga detaljer, den bästa människan är den person som är ansvarig för brudens bröllop ringen och ger den till brudgummen vid lämpligt tillfälle. Dessutom är det hans ansvar att eskortera HOVFRÖKEN ned gången i slutet av bröllopet och i reception hall där de är skyldiga att dansa en dans tillsammans för att hedra brudparet. Före mottagning, är den bästa människan att stå i den mottagande linje och poserar för bilder. Efteråt är det hans jobb att bevittna äktenskapet genom att underteckna ett intyg och presentera prästerskapet person, organist, pojkar altaret och alla andra som deltog i bröllop med betalningar eller tips. Det bästa man, tillsammans med HOVFRÖKEN, är att fungera som värd och värdinna för mottagande och hälsar gästerna på uppdrag av bruden och brudgummen. Traditionellt är det bästa man även skyldig att rosta det lyckliga paret och hålla ett tal i deras ära. Om tips behövs för servrar, busboys, jockeys skiva eller någon annan som tillhandahåller tjänster, det bästa man kan kontrollera att de är betalas i slutet av kvällen. När mottagningen är avslutad, det är upp till den bästa mannen för att försäkra att brudgummen har sin gå-bort kläder och samlar hans frack och alla dess delar och se till att det blir tillbaka till hyra plats i tid. Om det finns en bil att vara dekorerad, det är en skyldighet för den bäste mannen att få tillsammans med vaktmästarna och roade pryda den medan brudparet förbli ovetande. Han kan sedan köra det lyckliga paret till den avsedda destinationen. Om det finns några gåvor eller kort som blev kvar, det bästa man kan hålla det för de nygifta "tillbaka eller se till att de är kvar på föräldrars hus eller hemma hos en av sina föräldrar.

Samtidigt som en best man är naturligtvis en trevlig upplevelse, det är definitivt inte en som bör tas lätt. Utan det bästa man kan bröllopet går inte bort så smidigt som den kunde. Brudgummen valde någon för det jobb som han kände sig värdig titeln och som han kunde lita på att stå upp för honom. Som ni kan se, är en best man är verkligen en ära.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.