Vad är Gummigolv Mats?

gummi golvmatta är platt exteriör eller interiör golvbeläggning som kan ha flera syften, men främst används för att skydda golv, dyna atletisk golv eller lägga grepp för att potentiellt hal områden. Gummi hänvisar till syntetiskt gummi, som började tillverkas först av Tyskland i första världskriget. Detta tåliga material har elastiska kvalitet att kunna genomgå stress utan bestående deformation, vilket gör den idealisk för användning i en matta.

Säkerhet gummi golvmattor brukar hänvisa till Mats tänkt att lägga dragning till områden som antas ha sladdning, till exempel en ramp, ett badkar, eller åtgärder som utsätts för is eller regn. Dessa mattor i allmänhet har tagit upp delar eller Ribbing lägga friktion och därmed minska risken för att halka när de gick på. Vatten eller snö fungerar som ett smörjmedel på golvet än kan orsaka halka. När du går på en yta med en tunn beläggning av vatten, slitbanan gör fördrivna vatten att fly genom strecksatserna så att den upphöjda delar kan orsaka slitningar och gnid med skon. Dessa mattor är ofta gjorda av ett mjukare gummi för att öka vidhäftningen med skor eller andra föremål som kan placeras på mattan. De är särskilt vanliga i magasin och industribyggnader där halkrisken är särskilt farligt. är Athletic gummi golvmattor som används för att absorbera vikt och chock, antingen i syfte att tysta ljud eller främja gemensamma hälsa. En gummimatta är användbart i en vikt rum där tunga vikterna faller bort, för att skydda golv och förhindra vibrationer och buller som orsakas av heavy metal. I en gymnastiksal som används för sådana aktiviteter som gymnastik eller brottning, faller gummimatta är elastiska egenskaper dyna förhindra ledskador av fast hoppning och skyddar mot halka. Gummi Yogamattor används också för dragning och pad lederna under praktiken. Ishallar har ofta Mats gummigolv utanför banan för att skydda golvet. P

Kommersiella Köket är också ofta utrustade med Mats gummi golvet framför stationer matlagning och sänkor. Mattan kudde fötter arbetstagarna, hjälpa till att lindra trötthet. Köken är också hög-spill områden, och en matta kan hjälpa till att dränera spill och lägga dragning till golvet. Mattan har vanligtvis hål att låta vattnet passera på golvet nedanför där det inte kommer att vara halkade på och är tillverkade av mycket slitstark, mögel-resistant gummi. Mattor kan göras för att tåla höga temperaturer, om de används i närheten av spisen eller låga temperaturer, om de används i en frys.

människor ofta väljer att använda gummimattor över andra eftersom de är lättare att rengöra och mer hållbara. En gummimatta, till skillnad från en vävd matta, kan spolas bort och inte behöver torka innan den används igen. Sannolikt kan mattan helt enkelt skakas skall rengöras, och därför är de ofta används på golv av bilar. Kedja restauranger använder ofta en gummimatta istället för en vävd logotyp matta för dragning i farsturna eftersom de är så lätta att rengöra och så mycket mer hållbara. Gummimattor kan också vara märkta med logotyp.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.