Vad är Garbage Pail Kids?

1985 började Topps Chewing Gum företag som producerar samlarbilder kallad Garbage Pail Kids ® som parodierade den Cabbage Patch Kids ®. Snarare än på 1930-talet Baby Book namn som Fritz och Anne som användes för Cabbage Patch Kids ®, Garbage Pail Kids ® samlarbilder har namn som stigande Chuck och Ray Decay.

Art Spiegelman och Mark Newgarden är de ursprungliga skaparna av Garbage Pail Kids ® samlarbilder. Den serie av kort som inleddes 1985 gick igenom 1988 och var inte bara en hit i USA, utan över hela världen. Skaparna av Cabbage Patch Kids ® inlett en rättsprocess mot Topps 1986, men Garbage Pail Kids ® produkter tilläts fortsätta.

Efter framgången med de första uppsättningarna kort år 1985, väckte Topps ut nya Garbage Pail Kids ® uppsättningar av grov samlarbilder 2003. Somliga hade en "skrap n" stinker "funktionen. Den andra serien 2003 silver och guld kort har särskilda identifikationsnummer för dem att låta de med siffrorna för att gå till en webbplats och lägga till sina egna Garbage Pail Kids ® idéer. I juni 2007, en ny linje av samlarbilder släpptes kallas Hollywood Zombies. Dessa kort har en "tillbaka från helvetet" tema och parodier kändisar och kvällspressen. Till exempel, "Walking Dead Paris Hilton" anteckningar om hennes kort att Helvetet är "hett". Hollywood Zombies samlarbilder serien har också några "Glow-in-the-dark Morbid Mug Shots" som innehåller extra material som inte sett förrän ljuset är släckt.

Den omedelbara framgång Garbage Pail Kids ® inspirerat både en film och en tv-serie. Den Garbage Pail Kids ® filmen släpptes 1987. Som väntat var det filmen handlar om grov kroppsliga funktioner och innehöll upprörande rekvisita som de som är BARF-liknande och snor-like. Den Garbage Pail Kids ® TV-serien först sändes 1989 och innehöll tecken som "Igentäppt Duane" och "Terri Cloth. " I TV-serien parodierade oftast filmer som King Kong och och även parodierade reklamfilm.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.