Vad är Farmers ’Almanac?

Farmers 'Almanac , kallas ibland Old Farmers' Almanac , började publicering 1792. Är den äldsta tidskriften publiceras i nordamerikanska historia, började det några år efter en katastrofal sommar när jordbrukarna drabbats och inte kunnat ta fram en stor skörd som berodde på vädret. Av just den anledningen Farmers 'Almanac är nu känd för sin förmåga att förutspå vädret under långa perioder.

Boken innehåller astronomiska datum och omfattar struntsaker och humor i det också. Det ger enkla råd om saker som fiske, matlagning och trädgårdsarbete. Det främjar en sund livsstil, bevarande och enkel kärnvärden i varje utgåva. Farmers 'Almanac innehåller olika recept, och förutspår teknik och trender inom mode och heminredning.

Vädret förutsägelser är förmodligen görs med hjälp av en hemlig formel som har förts vidare genom år men aldrig berättat för någon. Inte bara är formeln en hemlighet, så är meteorolog. Den hemliga formel används tillsammans med olika vetenskapliga beräkningar av olika solaktiviteten. Tidigare Väderrekord analyseras och eventuella vissa mönster i vädret är märkt och plockas ut.

De flesta upplagor av Farmers 'Almanac ha ett avsnitt med ett "mänskligt intresse korståg. " Detta avsnitt i boken förespråkas en ändring i ett gemensamt sedvänja eller praxis, och diskuterar det. Olika ämnen i tidigare upplagor har tagit över sommartid, motionerar mer vanlig hövlighet dagligen, möjligheten att eliminera öre och ersätter dollarsedeln med dollar mynt eftersom de är billigare att producera.

Farmers 'Almanac publiceras i Maine genom Almanac Publishing Company. Det släpps varje år den andra tisdagen i september och är daterad för följande år. Almanackan Publishing Company intygar att förutsägelserna inne Farmers 'Almanac har 80-85% noggrannhet vara sant. Forskare är oeniga med de yrkanden och hävdade att deras förutsägelser inte är bättre än ingenting lämnas åt slumpen.

Meteorologer ibland hänvisa till Farmers 'Almanac , jämför den med aktuellt väder för skojs skull. Även om det kan vara något att ha på skoj, en del människor är vidskepliga och tar det på stort allvar. Vissa människor är kända för samråd Farmers 'Almanac för att se hur vädret prognoser och litar på det starkt, basera sina beslut på semestrar eller andra planer under det kommande året. Förutom den amerikanska versionen, finns även en kanadensisk version. Under årens lopp har Farmer's Almanac fick nationell publicitet och olika redaktörer har fortsatt arvet genom att hålla den på bokhyllor överallt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.