Vad är Cordless saxen?

Cordless sax, ibland kallade elektriska saxar, är ett bekvämt sätt att skära papper, tarp, kartong, tyg, vinyl, duk eller fönster screening. Vissa märken kan även skära Kevlar ® och glasfiber tillsammans med många andra material. Vissa typer av trådlösa saxar likna traditionell sax och används på samma sätt, men till makten gör skär nästan utan ansträngning. var Sax ursprungligen skapats med metall i samband med fjädrar, och dagens moderna saxar inte göra sin debut till massproduktion förrän på 1760-talet. Av 1800-talet, handsnidade saxen var populära i Europa. Sax är nu enkelt tillverkas och är vanliga i de flesta hushåll. Som modern teknik växer, så gör vårt dagliga verktyg. Nu sladdlösa elektriska saxar har gett en ny innovativ teknik för en gammal idé.

Cordless sax komma i en mer slimmad design än vanlig sax och kan ofta användas omväxlande mellan höger och vänster hand. Saxen kommer med en vass kniv som behöver bytas ut varannan månad, och den kan aktiveras enkelt genom att pressa handtagen. De är ett utmärkt val för skärning av papper, Andra typer av trådlös saxar ofta kallas helt enkelt elektriska saxar. Dessa saxar har ett greppvänligt handtag overhand och är mer lämpade för tuffare jobb. De erbjuder ett bekvämt och stadigt grepp för bättre kontroll och mindre risk för avvikelser. I stället för en fyra fingrar pressade att sätta på enheten, dessa kommer med en om-och strömbrytare. Vissa märken kan monteras på ett bord för stationärt bruk. p

Cordless plåtsax används för större projekt. Drivs av en 18-volts motor, kan saxar genomskärning av trä, plast och plåt. Shears visa sig mer mångsidig, med en 360-graders vridbara huvudet och är formad mer som en borrmaskin än en sax.

Trådlösa sax, eller sax, är ett komplement till alla avlopp s handväska och är behändiga för flera kvantiteter som måste minska, även om traditionell sax kan vara ett bättre val för mindre projekt som kräver mer precision. De är också ett praktiskt tillägg för någon med artrit eller andra gemensamma eller villkor muskel som regelbundet saxar svårare att navigera.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.