Vad är Baby Shower inbjudningskort?

Baby dusch inbjudan har formella meddelanden som utfärdas för att bjuda in folk till en baby shower. Inbjudan distribueras till de olika gästerna så att de är medvetna om datum, tid och plats för baby shower, ger dem möjlighet att förbereda sig för evenemanget och att avsätta tid för att delta i det. Det finns ett antal inbjudan stilar som kan användas för baby shower inbjudningar, alltifrån tillfälliga handskrivna kort till tryckta meddelanden.

Av tradition är en baby shower hålls endast för första barnet, och det är värd en vän till den väntande moderns eller par. Den vän är ansvarig för att organisera dusch och ge inbjudningar, som vanligtvis delas ut två veckor i förväg för att ge människor gott om varsel. Även en familjemedlem kan hålla en dusch och distribuera inbjudningar, är denna praxis ibland passa alla de etikettsregler gemenskapen på grund av farhågor för att en familj värd skulle kunna uppfattas som en vädjan från familjen för barnets försörjning, samtidigt som en rad som är vän kunde betona det faktum att duschen är tänkt att vara en rolig fest. har flera uppgifter skall förmedlas i baby shower inbjudningar. Den första, och kanske den mest kritiska, är namnet på CELEBRANT. Den andra är datum, tid och plats för händelsen, med anvisningar i fråga om platser som kan vara otydliga eller svåra att nå. En kontakt telefonnummer för värd är också att rekommendera, så att folk kan ringa om de har frågor. En notering om huruvida barn, makar och extra gäster är godtagbara är också att rekommendera, som är den specifika en anteckning i den ansökande No Presents om presenterar är inte önskvärt. Baby shower inbjudningar kan också ange att händelsen är en husmanskost om så är fallet, och vanligen ett tidsintervall för händelsen ingår, till exempel "3:00 till 5:00. "

Många tycker om att använda baby teman i baby shower inbjudningar, som är helt lämpligt, eftersom de skulle fira. Att undvika likheter med barnet meddelanden, inbjudningarna består ofta av ordet "dusch" i stora bokstäver på en framträdande plats. Baby shower inbjudningar kan också ha andra teman, såsom växter, djur och så vidare, och de kan vara kul och ledig, eller mer formellt. Många hör också kön barnet på inbjudningar, om kön är känd.

Förtryckta inbjudningar som bara behöver fyllas ut eller gå igenom en dator med skrivare finns på många brevpapper butiker . Det är också möjligt att göra bjuder på datorn och skriva ut dem, eller att använda inbjudan mallar för att utforma baby shower inbjudningar på datorn. Custom-tryckt baby shower inbjudningar kan även beställas från tryckerier, och människor med kalligrafi kompetens kan välja att manuellt skriva sina inbjudningar.

tryckta inbjudningskort i allmänhet föredrar etikett experter, även om vissa människor använder elektroniska inbjudningar för att nå en stor grupp snabbt. Ber gästerna att bekräfta huruvida de kommer att delta kan vara en god idé, särskilt för värdar som planerar att dela ut party, eller som catering mat för festen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.