Kan du verkligen Tipsa en kokosnöt?

Tro det eller ej, gör det omöjligt för United States Postal Service (USPS) vanliga medborgare att skicka en kokosnöt utan krävde ytterligare förpackningar. Det är lika enkelt att skicka en kokosnöt som det är att leverera en standard paket eller låda. USPS visningar en kokosnöt som en självständig enhet, en som inte lätt kan brytas av brottslingar eller lätt undersökas av post inspektörer. Så länge kokosnöt innehåller både en ordentlig adresskort och tillräckligt porto, kommer USPS mail bokstavligen en kokosnöt för dig.

Vi har Hawaiian turismen att tacka för möjligheten att skicka en kokosnöt. Besökare på Hawaii kan ofta köpa en souvenir kokos istället för en traditionell papper vykort. Dessa gåva kokosnötter kan vara omsorgsfullt dekorerade med lokala motiv eller andra traditionella Hawaiian art. Allt som krävs för att skicka en kokosnöt souvenir "vykort" är en adress och bevis för porto. Hawaiian grenar av USPS är vana att hjälpa turister som vill skicka en kokosnöt tillbaka till fastlandet.

Även Hawaii eller andra tropiska lokaler kan vara den vanligaste platserna för dig som vill skicka en kokosnöt, det verkligen finns inga restriktioner för praxis inom USA. Vem som helst kan bokstavligen ta upp en kokosnöt från en lokal affär och fästa en adressetikett till det. Den lokala brevbärare kanske inte är helt nöjd släpa en kokosnöt runt hela dagen, men det är fullständigt lagligt att skicka en kokosnöt i stället för ett kuvert.

Naturligtvis kan det finnas några flugor i glädjebägaren om du skulle besluta att skicka en kokosnöt i stället för en förstklassig brev till alla dina brev. Nyheten att ta emot en postenkät kokosnöt är skyldig att avklinga snabbt, och allt kan inte säkert sätt via ett system rakt ut Gilligan's Island. Även om det kan anses vara en fin gest att skicka en kokosnöt till din frysta släktingar när jag semestrar på Hawaii, försöka att inte bli alltför transporteras bort resten av året. Även post luckor gränser.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.