Hur kan jag höja ett artigt barn?

lära sig att ta upp ett artigt barn är en fråga om konsekvens, undervisning genom exempel, och hjälpa barn att förstå vad som är artigt beteende. Det är nästan alltid så att det oartigt förälder inte kommer att ha en artig barn, eftersom du är förebild för ditt barn. Det är viktigt att komma ihåg att barn behöver påminnelser, inte förargligt beteende eller arg föräldraskap (som inte är artigt) för att lära sig färdigheter som andra har firat sitt sätt.

Kanske en av de bästa sakerna att först lära ett barn är den enkla fraser, och tack . Även om vissa föräldraskap experter menar aldrig att lägga till "please" när du beställer något av ett barn, kan det vara en hjälp att göra det när du undervisar här. Likaså när ett barn gör något angenämt, tackade dem är en naturlig uppföljning. Barnen lär sig tidigt hur trevligt det är att ha tackat och vill agera på ett sätt som kommer att inspirera sina föräldrars tacksamhet (åtminstone en del av tiden), och de kan dessutom lära sig att "behaga" bemöts med stor vänlighet . När barnen behärskar dessa två enkla fraser, kan du börja undervisa andra artiga former av beteende. Till exempel, om du känner att det är artigt att skicka tack anteckningar för mottagna gåvor, barn delaktiga i denna process. Om de är för ung för att skriva, kan de kunna diktera, och hjälpa dig att noterar med posten. De kan skriva sitt namn, eller sätta en dekorativ klistermärke på ett tack-kort. Problemet kan bli rutin så att den artiga barnet känner en gåva alltid förtjänar en anteckning tack.

Tabell sätt är en annan fråga inblandade i att höja en artig barn, och dessa är mycket svåra att lära om du inte har familjens mat. Observera att måltiden kan frukost eller lunch om ditt schema inte tillåter middag. Håll i åtanke ålder och utveckling av barn när lära dem bra bordsskick. En tre eller fyra år gammal förväntas vara lite stökigt och får inte vara gammal nog för att utöva en gaffel eller kniv med lätthet.

Försök att arbeta på en sak i taget istället för att fylla middag med kommentarer om etikett och beteende och peka ut alla svagheter för barnet. Dessa saker tar tid att lära sig, och ofta upp av egen utställning av makalösa bordsskick. Det är oartigt, särskilt framför gästerna att påpeka lilla ympkvistar av råhet i ditt barns beteende. Istället kan du ge dem ett viskade försiktighet, eller om spelkupong är för stor för att ignorera, påminna dem om hur "vi gör det. " Till exempel: "Billy, vi alltid skedar ur våra glas på bordet. "

Ett barn som ingår i sociala evenemang är mer sannolikt att lära sig att vara artig barn, särskilt när dessa händelser en blandning av alla åldrar. Förväntar oss inte en grupp barn att lära ditt barn seder, utan istället förväntar blandad släktträffar och möjligheter att interagera med människor i alla åldrar att hjälpa. Som din artiga barn mognar ge honom fler chanser att prova färdigheter på olika evenemang eller fester, utflykter till museer, balett, filmer och liknande.

Barn måste lära sig många saker för att vara artig, och inte alla barn är idealiska för att lära sig saker på samma ålder eller stadier. Ihåg när barnen är små, de försöker insupa all kunskap i världen, och kommer att gynnas av milda påminnelser och din konsekvent artigt beteende för dem. Vissa barn kan inte behärska några av grunderna av orsaker utanför deras kontroll.

Ett barn med hyperaktivitet inte kan sitta på en timmes middag. Hitta sätt att modifiera eller ändra denna barnets rutin, gör och inte påtala beteende han eller hon ännu inte kan kontrollera. Chansen att barnet redan känner till artiga sätt att agera, men bara inte är utvecklingsstörda redo att agera på detta sätt. Shaming ett barn sällan resulterar i en artig barn.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.