Hur kan jag bli en bättre man?

Äktenskapet är sammanfogningen av två personer i en obligation pågå en livstid. Tyvärr, vilket framgår av det stigande skilsmässotal, är detta inte alltid hur det går. Äktenskap kan falla isär av många anledningar, och det är oftast fel båda inblandade personer. Men genom att försöka vara en bättre man, kan du kanske rädda ett äktenskap väg ned en stenig väg, eller förbättra en redan stark relation. Det första sättet att bli en bättre man är att återuppväcka romantik. Det är inte så svårt som det kanske låter. Start liten, särskilt om det var ett tag. Ta hem några blommor, och hålla dörrarna öppna för din fru. Visa henne genom små saker som du älskar och beundrar henne. Håll händer igen och krama på soffan medan du tittar på en film. Om du har råd med gåvor för att visa dina känslor, det är bra, men de flesta kvinnor skulle föredra att deras män ägnar mer tid än pengar på dem. Att lära sig att tillbringa mer tid tillsammans är viktigt när man försöker vara en bättre man. Göra tid för varandra, ett par timmar varje vecka, åtminstone. Om du kan bortse från ens en halvtimmes tid en dag, bara för er två, som är ännu bättre. Schemalägga regelbundna nätter, utan barnen. Dessutom tar ett aktivt intresse för din fru hobby. Om hon älskar att laga mat, registrera er upp några matlagningskurser. Samvaro göra något som hon verkligen njuter kan göra ditt äktenskap starkare.

Ta dig tid att prata ut saker, eftersom kommunikationen är viktig för ett bra äktenskap. Vara en bättre man, måste du vara beredd att lyssna. Detta är särskilt viktigt när det är ett argument. Lär dig att slåss rättvis, och lyssna till varandras bekymmer. Om kommunikationen är svårt för dig och din fru, anser äktenskap rådgivning, som rådgivare kan hjälpa dig både lära sig att bättre relation till varandra. Lyssnar på ett icke-dömande sätt, och lära sig att frasen klagomål på ett kärleksfullt sätt, kan lösa många av de problem som de flesta äktenskap ansikte.

Det finns många sätt att bli en bättre man. Det bästa sättet är att komma ihåg varför du blev kär i första hand. I början av ert förhållande, du var varandras bästa vän, och hänsynsfull varandras känslor och åsikter. Som ett äktenskap går på, är det lätt att glömma detta. Som du försöker bli en bättre man, finns det en mycket bra möjlighet att din fru kommer att svara på era ansträngningar och bli en bättre hustru.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.