Hur kan jag Wake Up On Time?

Du kanske inte är en morgon person. Om så är fallet, är du inte ensam. Många människor har svårt att se de vaknar i tid. Det finns olika anledningar till att människor ökar sent, men oftast beror det på att vi helt enkelt inte gå upp ur sängen när vi borde. Det är alltför lätt att slå på snooze-knappen och sova för bara några minuter.

Ett av de bästa sätten för att du ska kunna vakna i tid är att undvika att använda snooze-knappen alls. Få en vana av stigande så snart larmet ljuder. Att vakna i tid, hjälper det att placera klockan tillräckligt långt ifrån sängen att du har något annat val än att gå upp för att stänga av alarmet. När du väl, inte får tillbaka ner i sängen.

Om du inte hör väckarklockan en gång, kan du behöva köpa en med en starkare eller gällare ton som du inte kan sova igenom lika lätt. Du kan även behöva ställa in två larm för att du vaknar i tid. Om du missar den första, bör den andra gör susen. Du kanske vill be en vän eller en nära anhörig att ge er ett wake-up call. Om du känner någon som får upp ungefär samma tid som du behöver för att komma upp och se om den personen ringer dig i morgon så att du vaknar i tid. Placera telefonen där man måste komma ur sängen för att besvara den. Du kan erbjuda sig att göra någon annan typ av tjänst för en person som är villig att ge dig en väckarklocka. Det bidrar också till att få mycket sömn. Ju mer trött du är desto mindre sannolikt är det att du vaknar i tid. Många människor stanna upp, men att få i säng med en halv timme tidigare varje natt kan göra skillnad. Det hjälper också att göra något tysta och lugna, som att läsa, innan du försöker att sova. I vissa fall kan finnas omständigheter som ligger utanför din kontroll. Det är svårt att vakna i tid om väckarklockan inte ringer. Om det område du bor i är utsatt för strömavbrott, särskilt under extrema väderförhållanden säsonger, är det vettigt att köpa en elektrisk väckarklocka med ett batteri back up ".

Kontrollera batterierna regelbundet använder en viss tidpunkt eller händelse som en påminnelse. Många byter batterier eller åtminstone kontrollera dem, när de ändrar sina klockor till sommartid. Detta är ett bra alternativ om du behöver justera klockorna för tiden förändras.

sova sent är en vana som utvecklas över tiden. Så gör du ska kunna vakna i tid. Du kan byta en vana för det andra.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.