Hur blockerar ett telefonnummer?

Det finns många orsaker till att en person kanske vill blockera ett telefonnummer antingen för inkommande och utgående samtal. Lyckligtvis finns det många metoder som gör att blockera ett telefonnummer en snabb och enkel process. Tack vare förbättrad teknik, oftast allt som krävs för att blockera ett telefonnummer är att trycka på några siffror till knapparna, ring telefonoperatör, eller besöka en bekväm webbplats. Den typ av samtal människor mest vill blockera komma från telemarketing, som under föregående år var ökända för att kalla på de mest obekväma tider möjligt. Tack vare National Do Not Call Registry (NDNCR), som administreras av Federal Trade Commission (FTC), kan nästan alla telemarketing ändå vara upphört. Telefonnummer som ska spärras från telefonförsäljare trakasserier kan registreras på NDNCR hemsida gratis, eller genom att ringa 1-888-382-1222 från det nummer du vill blockera. också, i motsats till vandringssägen kan cell telefonnummer också registreras hos NDNCR. Efter registrering bör irriterande telefonsamtal upphöra inom 31 dagar. Några kan slinka igenom sprickor då och då, men FTC inte ser välvilligt på företag som missbrukar NDNCR. Du kan lätt spärra samtal från privata aktörer. För fasta telefoner, enheter kallas inkommande samtal blockerare kan du ta emot samtal endast från uttryckligen godtagit individer. Också, i allmänhet för en liten avgift, kommer telebolagen att ge samtal screening eller ringa spärrtjänster. Allt som behöver göras är att ge telebolaget med numret som ska blockeras. Om blockerade ringer försök att ringa igenom kommer han antingen få en upptaget-lampa, eller dirigeras till ett inspelat meddelande om att samtal inte accepteras från hans nummer.

Tyvärr är det svårare att blockera ett oönskade samtal från en mobiltelefon. I de flesta fall är det bästa sättet att helt enkelt använda en nummerpresentation, och inte ta emot meddelanden från dem som du inte vill tala om. Även om en sådan är inte den bästa lösningen, i nuläget kan det vara den bästa möjliga. Om du vill kan blockera dina egna telefonnummer från att visas för andra. Att uppnå detta, antingen på en fast telefon eller mobiltelefon, punch i * (stjärna) 67 innan du slår ett nummer. Resultatet blir att nummerpresentation anordning av nummer du ringer kommer att visa dig som antingen "Number Unknown" eller "Skyddat nummer".

Dessutom, du kan blockera ett telefonnummer genom att ange numret * (stjärna) 60, och skriva in det nummer du vill utgå. Genom att skriva in denna kod kan du selektivt blockera ett telefonnummer, och den som ringer kommer att avslås. Återigen, de flesta telefonföretag kommer att ta ut en avgift för denna tjänst, men det är nominell och ofta väl värt priset


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.