Vilka olika Bean Bag Spel?

Bean Bags göra en bra leksak för barn. De är billiga att köpa, enkel att göra, och det finns massor av spel som kan spelas med dem. De flesta barn känner till klassikerna, liksom hoppa hage, men det finns många andra alternativ för spel Bean bag. De flesta av dessa spel kräver mycket lite, om någon, utrustning och är roliga för barn i alla åldrar. De mest populära Bean bag spel är gungade spel. Dessa kräver bara ett par beanbags och en kartong, men det finns även trä-versioner av dessa spel finns tillgängliga från många marknadsplatser. Det kartong ska vara stora nog att ha flera hål klippt ur det. Hålen kan skäras ut som ett ansikte med en näsa, två ögon och en mun, där varje hål är värt ett annat antal poäng.

Vanligen näsan är värt flest poäng, och munnen, är det största hålet, är värt minst. Tic Tac Toe styrelser kan också vara utformade för Bean bag toss spel. Ett annat enkelt slänga spelet är att inrätta en kaffeburk, en stor skål, eller ens kläder hindra, och har spelarna försöker kasta sin bean bag in i behållaren från flera meters avstånd.

Bean bag spel är ett utmärkt sätt att förbättra skicklighet och samordning av ett barn. En av de bästa spelen för det handlar stående minst fem barn i rad. Låt dem passera en böna väskan raden något sätt som de skulle vilja. Efter den första passerar, har barnen passera den med bara sin vänstra hand, då rätt händer, över axlarna, under deras ben, med slutna ögon, och så vidare. Bean väskor är också bra för relä spel, där de kan användas i stället för den traditionella stafettpinnen. är en annan kul böna påse spel som heter "Kasta inte skräp in Your Neighbor's Yard. " Detta spelet krävs minst 16 barn, 16 påsar bönor, och fyra hoops Hula. Att spela, dela upp barnen i fyra grupper, och tilldela varje grupp en rockring "bas", där varje baskraven i ett hörn av spelplanen. Spelarna måste få hålla andra grupper från att böna påsar i sin gård, eller rockring, samtidigt som man försöker få sina bönor påsar i sin grannes gård. Endast en bean bag kan ske vid en tidpunkt, och spelarna kan kasta eller ställ böna påsar i den andra Hula hoops. Den som har det minsta böna påsar på gården när spelet är över, efter ca tio minuter, är vinnaren.

Bowling är en populär böna påse spel. Inrätta mjölk jugs, pappersrullar handduk, tomma flaskor läsk, eller andra liknande föremål och har barn försöker slå ner dem genom att kasta böna påsar på dem. Föremålen är antingen staplas i en pyramid-pappersmuggar fungerar bra för detta-eller uppradade i rad. Den som välter de flesta objekt vinner spelet.

Alla bean bag spel kräver flera spelare. Ett mycket roligt man kan få genom att bara kasta en böna väska upp i luften och se vad du kan göra innan du fångar den på väg ner. Till exempel kan du klappa händerna tre gånger, hoppa på ett ben, eller ens snurra runt. För mer av en utmaning, försök gungade bönan påsen upp och fånga den bakom ryggen, eller till och med olika kroppsdelar, såsom ditt huvud, fot eller armbåge. Bean bag spel är mycket roligt, antingen i en stor grupp, eller av dig. Det finns nästan ingen gräns för hur många aktiviteter som kan tänkas upp med bönor väskor och bara ett fåtal föremål från runt huset.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.