Vilka är de olika typerna av Valentines?

14 februari är roligt för barnen, särskilt när det gäller att plocka ut Valentines. Många lärare kommer att tillåta barnen att ha en Alla hjärtans dag parti och även göra låtsas brevlådor för utbyte Valentines i skolan. Du kanske också vill ta upp några extra så barn kan ge Valentines till lärare, vänner utanför klassrummet, och familjemedlemmar också.

Har du någonsin sett Valentines som kan vikas in origami objekt? Kanske har du sett de som innehåller spel eller pussel ord? Några har kodad ord eller hemliga koder att tydliggöra Alla hjärtans dag-meddelanden, ge barnen något roligt att göra. Det finns så många olika typer av Valentines finns att du bör ha några problem med att hitta ett bra alternativ för alla. Du behöver inte längre välja mellan något generiska som många föräldrar gjorde när de var unga, eftersom nu nästan varje varumärke tecken tänkbara är representerad. Även om du inte har en favorit varumärke karaktär, finns det fortfarande gott om alternativ. Det finns många alternativ för att passa personlig stil och preferenser från RYNKAD rosa spetsar till kamouflage. Du kan hitta Valentines att vika upp i en egen-innesluter kuvert och de som kommer komplett med matchande kuvert. Vissa Valentines är helt enkelt vikas på mitten och sedan försluts med matchande klistermärken, som ingår i paketet.

Andra typer av hjärtans omfatta dem som platser där du kan lägga till en slickepinne. I vissa fall är sucker på Alla hjärtans dag och har ett namn vidhängande käpp. Det finns också Valentines med andra typer av godis ingår. Dessa alternativ är mycket bekvämt, eftersom du inte behöver köpa separata kort och behandlar.

Du kan också hitta enskilda paket av olika typer av godis, frukt, snacks och andra typer av snacks finns med "till" och "från" tryckt på dem som barn kan ta och ge så Valentines istället för vanliga kort. Tiny lådor av godis, godis hjärtan med budskap som skall tryckas på dem, eller chokladbitar formade som hjärtan, läppar, eller X och O också kul Valentines. Vissa spell jämna ut "Jag älskar dig," för det speciella Valentine.

En annan kul idé är att göra upp behandla påsar istället för den vanliga Valentines. Du kan hitta påsar tryckt på Alla hjärtans dag teman och fylla dem små leksaker, behandlar, och andra överraskningar. Ditt barn kommer att ha roligt går de ut och mottagarna blir glada.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.