Vilka är de bästa tumregler?

bästa tumregler, eller allmänna riktlinjer, beroende på den exakta ämne. Till exempel är det bästa tumregel för rengöring ofta vara att hålla rent från toppen och nedåt. En bra tumregel är grundat på sunt förnuft och tips som har befunnits vara framgångsrik när du gör en viss uppgift. Toppen till botten rengöring Regeln bygger på det faktum att om golvet är rengjort innan en större yta, t. ex. ett bord, kan det bli smutsig igen från skräp falla från ovan. Tumregler kan tillämpas på alla branscher eller uppgiften.

Arbetet med att söka jobb har många regler kända tumme för att lyckas. Till exempel är att upprätthålla bekväm ögonkontakt med en potentiell arbetsgivare sägas vara en viktig tumregel under en anställningsintervju. Andra välkända tumregler för anställningsintervjuer är att ha förberett frågor, som erbjuder ett fast handslag och aldrig är sen. Dessa Grunderna är ofta som den bästa tumregler för att få hyra från en anställningsintervju. I allmänhet den bästa tumregler består av beprövade metoder för att göra något. Människor har olika sätt att göra saker och ändå nå framgång, men en beprövad tumregel vanligen ger framgång i stort sett varje person som försöker det. Till exempel i sömnad, är en av de bästa tumregler att alltid tänka noga innan kapning tyg. Denna tumregel fungerar för alla eftersom när du skär tyg, kan man inte enkelt läggas på igen, så stanna och tänka före kapning kan arbeta för varje person. Det bästa tumregler hjälpa till att stoppa stora misstag. De avråder från vad en persons instinkt eller känslor enbart talar om för dem när instinkter eller en känsla som inte bör tillämpas på en uppgift. Exempelvis bör köra bil vara ca defensiv operation för att förhindra olyckor. Studier har visat att många förare upplever instinkten att påskynda i dimma. Men det bästa tumregel vid körning i dimma är att bromsa eftersom sikten är starkt begränsad.

En tumregel som ofta blir allmänt känd om det är en populär sätt att göra något. Till exempel att idén med ett sugrör eller tandpetare i mitten av en bakad kaka se om det är gjort är en av de mest välkända tumregler eftersom det fungerar mycket bra. Andra bra tumregler när du bakar kakor är att använda mitt racket i ugnen och frost kakan förrän det är helt svalnat.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.