Vilka är de bästa tipsen för en ny lärare?

Den första dagen av klasser kan vara stressande effekt på studenterna. Det är svårt att veta i förväg vad nya lärare och klasser kommer att se ut, och det finns alla de bekymmer som ett nytt läsår innebär. En ny lärare kan uppleva många av samma känslor, som han sättas i samma situation undervisning nya klasser, träffa nya människor, och försöker göra ett gott intryck på både sina studenter och andra lärare och administratörer. Är en ny lärare kan vara en utmaning. Lyckligtvis finns det flera sätt att se en ny karriär i undervisningen startar på rätt fot.

En ny lärare ska börja året med starka, med strikta regler och konsekvenser på plats. Alternativt har de studerande kan göra de regler och konsekvenser, och sedan visa dem i en lätt att hitta område i klassrummet. Efter en månad eller så, är det okej att lätta upp lite, men eleverna behöver känna att läraren har kontroll och vet vad hon gör. Alltför eftergiven under de första veckorna kommer eleverna att tro att de kan kontrollera eller manipulera sin lärare.

Uppmuntra mycket klass deltagande. Få intresserade studenter och deltar i diskussionen. Ett av de bästa sätten att göra detta är att slumpmässigt uppmana studenterna för deras tankar om vad som lärs ut. Detta inte bara blir studenterna, men också håller dem uppmärksamma, om de är nästa studenten att kallas på. Detta är också ett bra sätt för nya lärare att lära sig namnen på sina elever.

yngre elever ofta lär sig bäst när det ges många möjligheter till konkret deltagande, men äldre elever gynnas av detta också. In-class projekt bör uppmuntra studenter att arbeta tillsammans i grupper och diskutera det material som omfattas av klass. Teater är ett annat hjälpa eleverna bearbeta information, men har fördelen att behålla studenter som är intresserade. Till exempel kan äldre studenter i historia har en debatt mellan nord och syd under inbördeskriget, eller försöker söka en egen version av en post-World War Two-fördraget, att dela makt och mark när han arbetade på ett sätt att förhindra den från händer igen. Det är viktigt för en ny lärare att lära sig hur man arbetar med sin egen styrka, liksom styrkan i hans eller hennes elever. Utnyttja eventuella konstnärliga färdigheter, förmåga att göra övertygande sett eller ens kärlek till en bra debatt. Om läraren är verkligen i vad och hur han eller hon undervisar, eleverna är mer benägna att stanna intresserade. har specifika mål för varje vecka, månad, kvartal, halvår och år. Detta kan både läraren och eleverna att se hur ämnen kommer att berätta, och håller alla på rätt spår. Samtidigt är det också viktigt att stanna flexibel. Saker kommer fram att sätta klassen bakom där de borde vara. Skolan kan stänga för en dag eller två, eller eleverna kan vilja spendera extra tid på ett ämne.

Undervisning är ett utmanande yrke, men med lite förberedelse och en hel del organisation, en ny lärare kan få en smidig start på både ett nytt år och en ny karriär. Det tar ett tag att vänja sig undervisningen, men det kommer att bli många tips och tricks som nya lärare kommer att upptäcka längs vägen. Inom några månader kommer även de nyaste lärare fundera ut ett system som fungerar bäst för dem och kan bosätta sig i ett spår för resten av läsåret.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.