Vilka Kartong förvaringslådor?

Papp förvaringslådor är en av de mest populära förpackningsmaterial i världen. Ofta används för lagring, förpackning, eller flyttar, är dessa lådor gjord av papper och wellpapp. De massproducerade av företag över hela världen och används av nästan alla återförsäljare i världen att skicka eller lagra produkter. De får ofta återvinnas som förvaringslådor, och kan användas för olika ändamål. De är populära som en plats att lagra skräp i en källare eller garderob, för att transportera en låda favoriter när du flyttar, eller för ett antal andra användningsområden.

Tillverkad av en pappersbaserad byggnadsmaterial, papp förvaringslådor består av två tunga papper liners. Dessa liners omgiven tredjedel korrugerad plåt för en robust, tre lager, pappersmassa tjocklek. Om de kan komma i grått eller vitt, den vanligaste färgen för kartonger lagring är brun. De är vanligtvis kallas "boxar", men dessa kartongemballage finns i många andra olika former, oftast rektangel eller cylinder.

Kartongen förvaringsbox i form av en rektangel är gjort med sex sidor, med en lång blad som bifogas fyra klaffar på både toppen och botten. Klaffarna kan vikas uppåt eller nedåt för att konstruera lådan. Att stänga rutan är klaffarna oftast tejpade ihop. Utan tejp eller tunga märlor plikt, en kartong kan stängas genom att vika flikarna över varandra, så att bara en kan rubbas i taget.

Kartonger är emballaget används oftast för leveranser och stora eller skrymmande brev. De är tejpade, och, beroende på produkten, kan vara fodrade på insidan med skyddande bubbla-plast eller med små skum bitar. Många företag kommer imprint logotyper eller skicka klistermärken på kartonger lagring. Ytterligare andra kommer att skriva riktningar eller etiketter på lådorna, såsom "Thanksgiving dekorationer" eller "Don't cut" eller "Fragile".

Papp förvaringslådor har många andra praktiska användningsområden också. Populär under 1980-talet med framväxten av rap musik, var kartonger, och fortfarande är, som används för breakdanstävling. Genom att placera de tillplattade lådan på marken, tilläts dansaren en mer dansvänliga plattform, och ett skydd från ojämnheter på trottoaren mot deras kläder eller kropp. Kartong förvaringslådor är också ses vanligen i bilen garage eller bil verkstäder. De kan vara ett praktiskt verktyg för att samla in olja och andra fyndigheter som kan droppa från botten av en bil.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.