Vad ska jag ha en examen?

examen studenter har ofta inget annat val om vad de kan bära på en examen. Naturligtvis finns det en mössa och klänning, den typiska graderingen skrud, liksom alla band, ackord eller särskilda tofsar som har tilldelats den studerande. En studenten skall även bära något under huven och klänning, och den flexibilitet som vad är en acceptabel outfit att bära under huven och klänning kan bero på institutionen.

Vissa institutioner diktera vad studenten måste bära till en examen, medan andra får lämna detta beslut fram till studenten. Kvinnliga studerande kan åläggas att bära klänningar eller kjolar och blusar, och män att bära klänning skjortor och byxor. Andra kanske helt enkelt kräva examen studenter att bära särskilda färger eller stilar.

Även i det fallet att ett institut inte diktera vad akademiker måste bära på en gradering kommer examen vill kan välja en mångsidig outfit att bära till examen. Något som de kommer att vara bekväm i, och ändå kommer inte att visas underifrån graderingen klänning. Det är viktigt att komma ihåg att utrusta en examen bär på en gradering att högtidlighålls i bilder, och därför bör vara något lämpligt. När du väljer vad du vill bära att delta i en gradering, den bästa tumregel är att kombinera bekvämlighet med stil. Huruvida gå graderingen av en klass av kindergarteners eller en klass av universitets Masterexamen mottagare, kommer en vill vara klädd både lämpligt och bekvämt. Det är vanligt att ta minnesmynt fotografier av familj, vänner och kolleger utexaminerade på en examen. Av denna anledning kommer deltagarna vill bära på en gradering något som de mår bra och ser fin ut i. Detta inkluderar klädd stilar, färger och utskrifter som ser bra ut på fotografier. När det gäller komfort, finns det några fler detaljer och istället tänka på när du väljer vad du vill bära till en examen. Flesta gradering ceremonier kräver ska gå att sitta i plast eller metall stolar under hela förfarandet. Shorts eller kjol bör nå knät när man sitter. Detta förhindrar att huden på låren når ytan av stolen, som kan vara obekväma och lämna märken på ryggen på benen. Vita kläder ska nog inte bäras, eftersom stolarna användas av gästerna inte kan vara helt rena, och få vita byxor eller kjol smutsig.

En annan sak att tänka på är om gradering kommer att hållas inomhus eller utomhus. Om graderingen är inomhus kan det finnas starka luftkonditionering, och en deltagare kanske vill ta med en tröja att bära till graderingen. Om graderingen är utanför, måste deltagaren komma ihåg att de kan sitta i solen under ceremonin. Korta ärmar, eller korta byxor som lämnar toppar den exponerade låren kan lämna en sårbar för solbränna. Det är vanligtvis inte rekommenderas att bära en hatt till en examen, eftersom det kan blockera den ståndpunkt som man sitter bakom.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.