Vad innebär det att få "Punked"?

att få "Punked" skall avsiktligt luras på något sätt, vanligtvis ändan av ett practical joke som begås av en vän eller kollega. I ett hårdare och mer omfattande sammanhang, få Punked kan vara slang för att bli lurade, dumpades, passerade en befordran eller på annat sätt får den korta änden av en käpp.

Termen "Punked" populariserades en MTV-serie som inleddes 2003, med hjälp av en uppdaterad Dolda kameran format. Punk'd! , skapad av Jason Goldberg och Ashton Kutcher spelar utveckla upptåg på intet ont anande personer medan hemlighet filma åtgärden. Fångsten är att den intet ont anande föremål är en kändis. När stjärnan har gått igenom tillräckligt med sorg tycks Kutcher på scen för att meddela, "You've been Punked!"

vissa kändisar Punked av Kutcher omfatta Rob Thomas, Matthew Perry, The Rock, Justin Timberlake, Usher, Pink, Tyra Banks och Halle Berry. Ofta innebär Kutcher gäst kändisar eller personlig medhjälpare av ämnet medbrottslingar att göra tilltag mer övertygande. Medan merparten av upptåg äga rum i Los Angeles, har Kutcher också tagit showen i hela landet, vilket gör ingen kändis säker. Sport siffror, sångare och skådespelare har Punked i nästan varje inställning, från filmen premiär på musik video-apparater och parkeringsplatser. har några kändisar som fångats in på upptåg och inte vara Punked. Fellow-producenten Jason Goldberg inrätta ett spratt till punk Kutcher själv för första säsongens sista avsnitt. Goldberg värvade hjälp av Britney Spears, men Kutcher fick klokt, bytt Spears team, och de vände upptåg runt om Goldberg, som var Punked framgångsrikt. Kutcher hävdar att han försökt punk Neve Campbell två gånger innan han till slut lyckades en sjätte säsong episod.

Några kändisar, bland annat Pamela Anderson, uppges ha vägrat att skriva ut på vädring rättigheter. Advokater för Michael Vartan av Alias hotat att stämma om stjärnans tejpade upptåg visades någonsin, men Vartan förnekar någonsin Punked.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.