Vad bör jag veta om Writing Cursive?

flesta namnteckningar görs genom att skriva i kursiv. Cursive är en form av handstil där alla bokstäver är förenade. Det används också när man tar anteckningar eller skriver ett personligt brev, eftersom det är snabbare än att skriva i tryck. Med snabbt och bekvämt i datorn, inte många människor ska skriva skrivstil längre. Så länge folk har att skriva sitt namn, dock kommer det alltid att vara omkring.

Skriva skrivstil innebär sneda dina papper i 45 graders vinkel. Detta gör att bokstäverna att flyta i en riktning utan att behöva skriva sidled. Riktningen på det sneda beror på om en person är vänster-eller högerhänta. När du skriver kursiv, aldrig bort pennan från papperet i mitten av ordet. Alla bokstäver är sammankopplade genom en serie loopar. Detta ger bokstäverna ett utseende flyter ihop. Bokstäver som är klar i början ansluta till nästa bokstav med en horisontell linje. Bokstäver som är klar i botten ansluta till nästa bokstav med en diagonal linje.

gemener, när du skriver kursiv, alltid börja på högsta punkten. Versaler kan variera beroende på vilken bokstav du skriver. Kontrollera att alla gemena bokstäver som är av liknande storlek, exempelvis "a" och "e" är samma höjd när skriftligt. Alla ord ska en bokstav bredd isär, vilket gör dem jämnt fördelade.

För att lära sig skriva i kursiv, måste du veta hur varje brev är skrivet i den nedre och övre fallet former. Du kan lära dig detta från en bok med titeln D'Nealian handstilar Cursive ABC Book: handstilar Practice bok , skriven av Donald N. Thurber och Patricia Barbee. Denna bok finns på de flesta kedja bokhandlar.

Skriva skrivstil tar en hel del övning. Öva spåra bokstäverna på skrivstil handstil ark. Du hittar dem online på flera olika webbplatser. Flesta ge övning ark för varje bokstav i alfabetet, i nedre och övre fallet. Arken finns med alla eller minimal spåra alternativ.

Att lära sig att skriva ditt namn i kursiv är ett stort steg för att bemästra processen. Din signatur är en sak du kommer att skriva i kursiv regelbundet, om inte annat. De flesta juridiska former som kräver att du först skriva ut ditt namn, sedan underteckna den. Efter att lära sig att skriva i rätt kursiv stil, kommer du att utveckla antagligen en skrift stil någonstans mellan kursiv och utskrift, beroende på dina personliga preferenser.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.