Vad bör jag veta om Dating en Twin?

Dating en tvilling kan likna eller inte så liknar dejtar en person som var en enda födelse barn. Ibland, speciellt med enäggstvillingar, kan mängden av närhet mellan tvillingar störa romantiska relationer. Detta är inte alltid fallet och säkerligen några personer av samma födelsen kan ha exceptionellt nära relationer med syskon. Men det finns vissa belägg för att närhet mellan några uppsättningar av tvillingar kan vara ännu större och mer intima än i äktenskap. När man har tvillingar eller högre multipler ordning, är de ofta rekommenderas starkt att hjälpa varje barn utvecklas på olika vägar, och detta kan vara mycket viktig, särskilt i tonåren. På ett sätt tvillingar mognar har två roller: att skapa en identitet som är skild från föräldrarna, och att skapa en identitet skild från en tvilling. Detta fungerar bäst när tvillingar är tvåäggstvillingar och av motsatt kön. Utan uppmuntran, speciellt enäggstvillingar riskerar att förlora denna viktiga del av individualisering.

Kanske en sak du bör veta om dejtar en tvilling är att du ska se den här personen eftersom ingen annan än dejtar en person en enda födelse. Du kan dock förvänta sig en högre grad av närhet mellan de två och hans /hennes syskon. Om denna närhet interfererar med att utveckla en relation på en vanlig väg, kan det vara den person som du valde att datum är helt enkelt inte redo att definiera sig själv fullt ut som individ. Naturligtvis finns det många gemensamma födelse människor som inte har just gjort detta språng heller. I alla dating situation, och då dejtar en tvilling, bör du fråga dig själv om den person du är dejting passar dig. Medan du kan visa viss förståelse för nära syskon relationer, om närhet gör dig personligen olycklig, kan det vara dags att hitta någon annan hittills. Naturligtvis ibland tvillingar datum tvillingar, och det finns även två dating service. På sätt och vis kan detta vara ett perfekt alternativ, eftersom andra tvillingar kan bättre "get" komplexitet Twin relationer. Det vore fel om att göra stora antaganden om vad som dejtar en tvilling är. Vissa tvillingar till exempel, men samma kön, kan ha olika sexuella läggningar. Andra tvillingar inte klara sig som barn och inte har starka syskon relationer. En del människor orolig att om de datum en enäggstvilling, kommer de att utveckla känslor för den andra tvillingen. Även när folk ser likadana ut och tas upp i samma familj, de kan vara mycket olika människor. Du är inte sannolikt har samma passion för den andra tvillingen, speciellt när man lär känna personen du dejta.

Det kan vara ett misstag att anta att ens enäggstvillingar är allt lika. Varje person, oavsett vem de kan vara relaterade till, är en individ. Det finns syskon som är nära i ålder och ser mycket lika varandra, men de flesta människor inte finner sig attraherad av mer än ett syskon. Det bästa råd är att inte göra några antaganden när dejtar en tvilling, och helt enkelt räkna ut hur som dating relationen fungerar eller inte fungerar för dig.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.