Vad bör jag veta om Blind Dating?

Blind dating kan vara lite skrämmande, speciellt om du aldrig gjort det förut. Blotta tanken på att gå på date med någon som du kanske aldrig pratat med eller sett en bild på kan göra reträtt till soffan med en god bok att framstå som ett bättre alternativ. Även blind dating kan vara lite nervpåfrestande, kan det sluta precis upp med roliga saker.

en blind date brukar sätta i rörelse av någon som är ömsesidigt känt av båda parter. Denna person anser att det finns löfte om en relation till och börja blomstra och att man är ett potentiellt bra match för andra. När blind dating, tänk på den enskilde som sätter dig. Denna person vill inte skämmas efter sina gärningar, så du bör göra allt möjligt för att inte bara göra ett positivt intryck av dig själv, men för matchmaker också. När du ställer in platsen för den första dagen, överväga att gå till ett ställe där bra samtal kan tas utan att skrika till varandra över bullret. Fundera möte på en plats där datumet inte kommer att bli kort, men där det inte räcker en orimligt lång tid heller. Det finns en möjlighet att få ett gott intryck, förlänga tidsfristen om du så önskar eller skriva om det bara inte funkar. När blind dating, är det en bra idé att gå in i dag med noll förväntningar, vilket minskar möjligheten att få besvikna. När du har förväntningar, kan du leta efter den andra personen att möta dem i stället för att bara uppleva honom eller henne för vem de är och tar det därifrån. Titta på blind dating som en del jobb intervju och en del vänliga möte. Var upbeat, se presentabel och avslöja tillräckligt med information om dig själv utan att avslöja för mycket.

Även Blind Dating är inte för alla, tycker om att försöka minst en gång. Även om det kan verka skrämmande, lugn och bara titta på det som en möjlighet att få en bra tid och bli bekant med någon tidigare okända. Var dig själv, stanna positiva och om det inte fungerar, betyder det inte att det är slutet av ditt dating liv. Det finns potential för många fler datum med andra i framtiden.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.