Vad betyder min signatur säga om mig?

grafologer hävdar att de kan se skillnad mellan en ärlig, rolig extrovert och en blyg, kreativ arbetsnarkoman, alla av underskriften. Även GRAFOLOGI har ansetts av många som en pseudovetenskap, har det blivit allt populärare och respektera sedan starten i slutet av 17th century. Enligt grafologer, handstil och underskrifter är resultatet av en oplanerad reflexivt förflyttningar av en persons hjärna, så det är nästan omöjligt att lura ett tränat öga för ett grafolog.

De flesta grafologer kommer att säga att enbart en signatur är inte nog av en handskrift prov att göra en fullständig analys, ibland är detta allt som behövs för att komma till en allmän slutsats om författarens karaktärsdrag. Företag och regeringar över hela världen använder handstil analys till skärmen potentiella anställda. Analysera en signatur eller handstil provet kan belysa en persons karaktär och personlighetsdrag, som ger ett fönster in i hennes sinne.

grafologer analysera Flera delar av en signatur eller handskrift prov, även om den person som skriver på sidan hur bokstäver eller ord är placerade, det sneda av skrivandet, och hur hårt eller mjukt pressarna person på pennan. De undersöker också hur Ys är loopas, hur Ts passeras, och hur Ms bildas, bland många andra komponenter. Handstil analys används inte bara för jobb screening, men även för äktenskaplig kompatibilitet, jury screening samt psykologisk och medicinsk diagnos.

grafologer hävdar att de kan använda en persons namnteckning eller annan handstil prov för att fastställa hans ärlighet, kommunikation förmågor, arbetsmoral, känslomässig stabilitet, kreativitet, humor, och självbild. Sociala färdigheter, bland annat hur blyg eller utåtriktad man är, liksom en förmåga att arbeta självständigt eller med ett team kan också fastställas. Sexualiteten är en annan egenskap grafologer hävdar att de kan bestämma, tillsammans med en persons självförtroende och nervositet, ihärdighet och måluppställning förmågor. Det är naturligtvis analysen av en signatur öppen för mycket tolkning, och denna subjektivitet som många förknippar med GRAFOLOGI lämnar någon analys upp till debatt. Många har ställt frågor om hur man använder handstil analys för jobb screening, eftersom det kan orättvist märka en blivande anställd innan han ens får en chans att bevisa sig värdig för en ståndpunkt. Kritiker menar att den praxis teeters mot diskriminering och att döma en person som enbart grundar sig på hennes signatur är orättvist.

För andra är handstil analys ett roligt sätt att få inblick i någons personlighet. Många kändisar, tycoons företag och politiker har fått sin underskrift analyseras av grafologer, och resultatet är förvånansvärt insiktsfullt. Eftersom många av dessa människors personlighetsdrag är redan mycket publicitet, det verkliga testet är om analysen av en okänd persons namnteckning nät korrekta resultat.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.