Vad är vissa friska Halloween Treats?

Alltför ofta innebär Halloween massor av hål-skapande godis och resor till tandläkaren senare. Det finns dock vissa friska Halloween behandlar som smakar gott men inte har rejäl fett och socker. Om du hälsning Halloween bus eller treaters, du kan prova att ge saker som färdigförpackade pretzels och popcorn. Dessa snacks är mycket sundare än godis och söta behandlar, och många tillverkare paketera dem i orange och svart, med kusliga dekorationer på påsar som ett erkännande av semestern. Du kan också prova att ge ut frukt som friska Halloween behandlar. Men kom ihåg att vissa föräldrar är SLUG för att låta sina barn att konsumera trick-or-treat snacks som inte är tillverkare förseglas. Russin, förpackningar med varm choklad, lådor juice och färdigpackade ost och kex är också goda idéer. Förpackningar med pumpafrön och jordnötter också passa räkningen som välsmakande och hälsosamma Halloween behandlar.

Sockerfri godis och sockerfritt tuggummi kan vara friska Halloween behandlar. Det finns några sorter som smakar lika bra som socker-fyllda alternativ. Som en extra bonus, tugga sockerfritt tuggummi faktiskt bidrar till att förebygga karies. När du brainstorming idéer för friska Halloween behandlar, inte förbise saker som popcorn kulor, granola barer och även barer spannmål. Dessa mellanmål har socker i dem, men de är också lite av näring för att balansera ut det. Du kan även lämna ut trail mix i Halloween-tema mini-påsar. Om du har en Halloween-fest eller distribution av mellanmål till barn ni vet väl, kan du försöka baka upp ett parti av hemlagad mjuk pretzels , manipulerade i skelett, kvast eller figurer pumpa. Du kan även vrida pretzels att se ut som katter eller enskilda ben. För ett roligt, välsmakande njutning för en Halloween samla in, kan du väl med sockerkulör äpplen. Du kan göra din egen kola beläggning hemma eller köpa en av sockerkulör äpple kit som finns på din lokala mataffär. Låt barnen (stora och lilla) som hjälper dig att göra Apple behandlar, och sedan förse dem med mini marshmallows, russin, morötter, diverse nötter, strimlad kokosnöt, och annat gott add-ons. De kan använda dessa tillägg för att skapa skrämmande (eller söt) Halloween ansikten på sockerkulör äpplen.

Det är också en god idé att tänka på vad du kan bidra till att skölja ner alla de friska Halloween behandlar, vatten är alltid en bra idé, men part gäster Vanligtvis vill något lite godare. Stället för att tjäna dye-och socker-fyllda punsch eller soda, överväga att erbjuda varm äppelcider. Simmer äpple cider i en kastrull på spisen i ca 30 minuter. Lägg i 1 till 2 tsk (från 4,92 till 9,85 milliliter) av kanel efter smak samt en nypa kryddnejlika. Det här smakar gott och ger en hälsosam dos av antioxidanter.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.