Vad är olika typer av kontorsstolar?

Kontorsstol kommer i en mängd olika stilar. Oavsett vilken stil bör alla kontorsstolar med korrekta svankstöd. Andra egenskaper som får eller inte får ingå med kontorsstolar är möjligheten att justera höjd, justerbara armstöd, hjul längst ner, och förmågan att vrida.

Kontorsstol att vridas och har hjul på undersidan kallas uppgift stolar. De är ofta justeras för att anpassas till olika höjder och vikter. Eftersom de är inställbara, dessa arbetsstolar är idealiska för användning i ett kontor eller hemma där flera olika personer kan använda samma kontorsstolar. På detta sätt kan varje användare ställa in kontorsstol att gör honom eller henne bekväm och ge det stöd som krävs för att förebygga smärta eller skada.

Executive stolar är ett annat alternativ för kontoret. Dessa kontorsstolar liknar uppgift stolar i den meningen att de också är justerbara och har hjul. Dessa stolar, dock oftast har mer stoppning än uppgift stolar och i allmänhet är mer bekväm att sitta på. Av denna anledning, de är dyrare än uppgift stolar. De kan också ha förmågan att luta sig bakåt, vilket är inte en gemensam egenskap uppgift stolar.

För dem som är särskilt lång eller tung, det finns också stora och höga kontorsstolar tillgänglig. Dessa kontorsstolar likna verkställande stolar. De egenskaper som skiljer dem från verkställande stolar är en större plats och en högre ryggstöd för att tillgodose behoven hos stora och höga kunder. I vissa kontor är det också nödvändigt att tillhandahålla gäst stolar. Dessa kontorsstolar är ofta placeras på motsatt sida av bordet. Guest kontorsstolar är vanligt förekommande i läkare, advokater och kontor bank. Dessa stolar gör det möjligt för näringsidkaren att sitta på ena sidan av hans eller hennes skrivbord medan de som besöker kontoret sitta över. På så sätt är det möjligt för professionella att bedriva en fri konversation med gästerna sittande vid sitt skrivbord.

Guest kontorsstolar inte typiskt funktionen styrhjul. Detta beror på att personen bara väntas ligga stilla medan på kontoret, eftersom han eller hon är helt enkelt att ha en konversation och inte utföra olika uppgifter. Dessutom gäst arbetsstolar är vanligtvis inte kan ställas på något sätt, eftersom de är avsedda att användas endast för en kort tid.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.