Vad är några tips för första dejten?

Ett första datum kan vara mycket roligt om du påminna dig själv om att det är en möjlighet att lära sig mer om en person befinner du dig attraherad av. Om du orolig om det kommer att leda till en relation eller inte, eller för hårt för att imponera på denna nya person du antagligen att hitta underhållning saknas. Även om det är normalt att vara nervös innan första dejten, hålla dina förväntningar låg och din intelligens om dig.

Det viktigaste är att vara dig själv. Försöka imponera på någon som vanligtvis inte fungera ändå och hela idén om en första dejt är att se om det finns naturlig kemi mellan er eller inte. Om du inte håller dig att det ger din dag ett falskt intryck och det är sannolikt att ge sig ut på fel fot.

Snarare än att försöka för hårt för att imponera, bli omtänksam samtidigt som dig själv. Också undvika att prata för mycket eller för lite. Du kan åstadkomma en fin balans mellan de två genom att ställa frågor och tar tid att verkligen lyssna på svaren. Om du frågar din dejt en sådan fråga hur många syskon han eller hon har sedan din dag kommer att ställa en liknande fråga och denna typ av samtal kan bidra till att bryta isen.

Självklart vill du inte att ställa frågor som en drill sergeant, utan av ett genuint intresse för att lära mer om din dejts bakgrund och passioner. Om ni har gemensamma intressen såsom en viss tv-show, band eller sångare, kan detta också att behålla konversation vid liv. Huvudsakliga första dagen regeln så långt konversation ämnen är berörda för att undvika att ständigt hänvisar till din ex-pojkvän eller flickvän. Även om du har inget intresse av ditt ex, om du håller honom eller henne upp din dag kommer att undra om du verkligen över denna person. På första dejten, tänk innan du talar och lära känna personen lite bättre för att ta reda på om du skulle vara intresserad av en andra datum eller inte.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.