Vad är några sätt jag kan återfå medborgarnas förtroende?

Tillit är grunden i alla relationer, oavsett om det med din chef eller någon närstående. Det kan vara ganska svårt att komma tillbaka när den har förlorat, men det är inte omöjligt. Även om det tar lite ansträngning, finns det några viktiga saker att testa som kan hjälpa dig att återfå förtroendet efter den gått förlorad. Att förstå varför det förtroende gick förlorat i första hand är avgörande. Om du inte kan fullt förstå vad som ledde till att det händer, kan det vara svårt att till fullo fastställa frågan och att hålla det inträffar igen. Människor kan vara mer benägna att låta deras förtroende byggas upp på nytt om den andra personen är fullt medveten om omfattningen av vad som gjordes i första hand.

Ursäkter är avgörande när man försöker återfå förtroendet. Den andra personen kommer sannolikt behöva höra ett hjärtligt ursäkt för att börja låta relationen repareras. Om möjligt, tänka ut vad som kommer att sägas innan du uttalar ord. Det kan hjälpa ursäkt för att låta mer äkta och innerlig.

Ett annat sätt att återfå förtroende är att visa dig till den person vars förtroende du förlorat. Det kan vara mycket svårt att tro på någon igen om det finns starka känslor att samma fel kommer att göras. Oavsett vad som leder upp till det förtroende som går förlorade, göra det motsatta och väljer att göra vad den personen vill att du ska göra. Om de ser att ni gör allt för att inte göra samma misstag, kan du ha en bättre chans att få tillbaka deras förtroende.

För att återvinna förtroendet du ska ge det lite tid, inte driva saker, och inte vänta på att förändras över en natt. För vissa människor, att kunna lita på någon annan är monumentala och när det förtroendet bryts, det kommer att ta tid att sätta ihop igen. Om allt har gjorts för att avhjälpa situationen, då allt som kan göras är att vänta och se om den andra personen kommer att känna sig redo att lita på dig igen.

När du har en persons förtroende, bör värderas och värdefulla. När du återfå medborgarnas förtroende, måste extra försiktighetsåtgärder vidtas för att säkerställa att det inte vilse igen. I vissa fall kan det ta mycket mer för att återvinna förtroendet då det någonsin krävdes för att komma i första hand. Om personen är viktig, så ska du göra allt möjligt för att få det tillbaka och ställa allt till rätta igen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.