Vad är några idéer för familjeåterförening?

Även med all den senaste datatekniken som tillåter oss att hålla bekväm kontakt med vår långt borta familjemedlemmar, det är fortfarande trevligt att besöka dem personligen då och då. Om vi lyckas att få med alla på ett ställe, kan vi ha en all-out familjeåterförening. Trots att hitta en tid och plats där alla familjemedlemmar kan möta tar noggrann planering och tålamod och en tjock hud, kan släktmöten bli underbart! Här är några idéer för att ha i åtanke om du vill planera en släktträff: Först och främst, kom ihåg att bara för att du på något sätt lyckas få de flesta av din familj tillsammans, släktmöten don 't radera magiskt känslor och förbittring som har byggts upp över tiden. Som sagt, släktmöten är ett utmärkt sätt att återknyta kontakten med släktingar du kan ha förlorat kontakten med på grund av det geografiska avståndet mellan er. Det ger också släktingar som kusiner en möjlighet att träffa familjemedlemmar de kanske aldrig har träffats.

Det första steget i att planera en släktträff är att skapa en lista över alla familjemedlemmar att bjuda. Det är en bra idé att ha ett team för familjemedlemmar att hjälpa dig planera återförening. Inte bara kommer det att minska det fungerar för dig, kommer det att bidra till att minska risken för att glömma att bjuda in familj som borde ha blivit inbjudna! En annan bra idé när man planerar familjeåterförening är att e-posta eller ringa familjemedlemmar informellt om sina idéer om att hålla återförening och vilka månader skulle fungera för dem att delta. Du kan dela namnlistan mellan din planeringsgruppen och svaren kommer att ge dig en bättre uppfattning om "när" och "där" den planerade återförening.

När du har plats och datum för familjeåterförening listat ut, kan du planera maten, teman, dekorationer och aktiviteter. En brainstorming metod med dina anhöriga om ditt planeringsgrupp kan vara mycket roligt och hjälpsam. Den bästa metoden för familjeåterförening är att hålla allting enkelt, särskilt om barnen kommer att delta. Tänk på en enkel buffé som möjliggör något för alla och spel och aktiviteter som är lätt nog för alla åldrar. Till exempel kan du ha bingokort att tydliggöra din familjs efternamn med foton på familjemedlemmar som ersättare för bingo nummer.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.