Vad är några goda gåvor för män?

Det är alltid lätt att hitta en lämplig present till en kvinna, och om du inte kan lista ut vad jag ska köpa, kommer hon att berätta. Många män, å andra sidan inte kommer att ge dig en ledtråd. Prova det, fråga oss vad vi vill med vår födelsedag. Oftast inte, det svar du får kommer att vara något i stil med "Vad du än väljer ut kommer att bli bra. " Eller värre, "Jag behöver ingenting. " När du handlar för en man, motstå frestelsen att köpa en halsduk och gå på något lite mer exotiskt. Var medveten om att män och kvinnor är olika typer av konsumenter. En kvinna kommer att köpa något ovanligt och exotiskt för sig själv, men för en människa, är shopping ett mer utilitaristiskt strävan. Det finns saker där ute som man vill, men kommer aldrig köpa. Det är ditt jobb att ta reda på vilka dessa saker är.

Här är några idéer för mannen i ditt liv. Varje kille har lite av Indiana Jones i honom. Ovanliga utstyrsel gjort av döda djurdelar vanligtvis glädje. Medan en plånbok är oftast alltför vanlig, en plånbok gjord av ormskinn, alligator, eller något ovanligt kommer att sätta ett leende. En annan vanlig post är en nyckelring. Vanligtvis tråkig, ja? Inte om det har en verklig kobra huvudet på den. Övriga poster med galtar betar, tänder val, eller andra typer av djurben kommer också att vara en skatt han ska hålla för evigt. Om din man är en öl dricker, går till import butiken och få en sex-pack består av en öl vardera från sex olika länder. Eller om du inte har något emot utsikterna för honom att ta över källaren, få honom en öl-making kit och lät honom göra sin egen. Det finns ett gammalt ordspråk som säger, "en kvinna kan aldrig ha för många par skor. "Så är det med män och pocketknives. Om han inte har en schweizisk armékniv, få honom ett. Om han har en, hitta en enklare pocketknife med bara knivblad, men med en ovanlig handtag. En snidade ben handtag med en asiatisk design är ett utmärkt val.

Men också nästan aldrig köpa smycken för sig själva. En trevlig maskulin silver ring som speglar hans personlighet kommer att få honom att tänka på dig alltid.

Det finns några enkla regler att följa när du handlar för presenter till män. Först, inte ens bryr sig om att fråga honom vad han vill, kommer han inte säga. Och om han inte berätta för dig, det kommer inte att vara vad han verkligen, verkligen vill. Exotiska men användbar är nyckeln. Ha detta i åtanke, spendera en eftermiddag med shopping, och du är säker på att hitta den perfekta presenten.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.