Vad är några bra jul skämt?

När det gäller att berätta jul skämt, är leveransen nyckeln. Samtidigt som vi alla vill dela roliga skämt och erfarenheter fylld med semester humor, kan leveransen vara viktigare än slutkläm. Förglömma slutkläm är naturligtvis en viss skämt mördare, så öva på din bästa julen skämt några gånger så att du får stora skratt. Om du vill få barnen att le, du kan vanligtvis komma undan med enkla eller rentav dumt jul skämt. Prova följande: Om du tappar en tand på julafton, vad semester låt ska du sjunga?
Mormor blev överkörd av Tandfen.

Det som gör julen alfabetet annorlunda?
Den har ingen L.

Hur vet du om Santa tycker att du är stygg istället för snäll?
När man sitter på Santa knä och säga att du har varit bra, säger Santa "Ha, ha, ha" istället för "Ho, ho, ho. "

Dela Christmas skämt med vuxna kräver lite mer jobb. Kom ihåg att le när du berättar varje skämt, för att sätta stämningen. Om du väljer att göra din egen jul skämt, kom ihåg att situationer som folk kan relatera till i sin vardag är de som tenderar att inspirera de mest humor. Om du inte vill hitta på ett eget skämt, plocka upp ett skämt bok eller leta upp roliga skämt online.

Följande bör vara bra för vissa fnittrar:

Om Santa och fru Claus hade tvillingar vad tror du de skulle kalla dem?
Ett par bisatser. En man är och handlar för hustruns julklapp och han frågar försäljningen butiksbiträde för idéer, vilket tyder på att han inte vill spendera mycket pengar. Expediten tar över en vacker guld halsband, säljs för endast $ 100. 00. Mannen skakar på huvudet no. Expediten ger över flera val av parfym på $ 60,00 per flaska. Än en gång, skakar man på huvudet något och säger: "Lyssna, jag vill titta på något billigt. Kontoristen återgår snabbt och håller upp en spegel.

Här är några julen skämt du kan använda på kontoret julfesten: Vad gjorde den kala medarbetaren säga när han fick en kam på kontoret ta väskan?
Detta är något jag aldrig del med.

Hur är julen gillar mitt jobb?
Jag är den som gör allt arbete men den gamla killen med den lustiga passar får hela äran.

Det finns gott om bra jul skämt för dig och ditt skratt under hela semesterperioden. Även Santa gillar att dela viss semester humor var så ofta. Vet du hur Santa inleder sin julen skämt?

"Den här kommer släde dig. "


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.