Vad är några årsjubileum Presenttips?

Oavsett om du firar din årsdag tillsammans med din partner eller vill ge en vacker par ni vet en gåva till deras jubileum, finns årsdagen gåva idéer som är säker på att behaga. Dessa idéer kan falla i sfären av två kategorier, gåvor från makar till varandra, och presenter som ges till ett par. Den första kategorin kan vara mycket annorlunda än den andra. Om du ger en gåva till make /maka, är det viktigaste du får en gåva som återspeglar din kunskap om vad din make skulle verkligen vilja. Efter ett år eller betydligt mer av äktenskap, bör detta inte vara alltför stor för ett problem, och några par föredrar att inte ge presenter och ta en romantisk resa tillsammans, eller ge varandra små presenter. En årsdag gåva brukar vara uppskattat när det lutar åt det romantiska. Liknande som framkallar romantik innehålla saker som smycken, glas graverade med datum för jubileet, eller smakfulla underkläder. En del män får mer uppskattar gåvor som är bundna till sina intressen som biljetter till sportevenemang, men det du får är beroende på vad du tror att din make skulle gillar bäst.

Alla årsdagen presentidéer kostar massor av pengar, och om du har en liten budget finns det några fina presenter som du kan ge din make som inte knäcker spargris. Skriv en kärleksdikt till din make /maka och få den inramad för några dollar. Plant en vacker ros i din trädgård som ger blommor delen av året. Gör en speciell middag, eller erbjuda I. O. U. kuponger för sysslor. Sannerligen det är tanken som räknas mer än dollarn belopp du vill spendera. för människor som söker idéer årsjubileum gåva att ge till ett par, finns det traditionella och moderna listor som tyder gåvor bygger på jubileumsåret. Till exempel år ett är "papper" i traditionella listor. Du kan få ett par något att göra med papper, som stationär eller kaffe böcker bord. Biljetter till filmer, utställningar eller ens för resor räknas som papper också. Den moderna present till en ettårsdagen är ett väggur, men det finns bara så många väggur ett nytt par vill ta emot.

Många år baserat jubileum presentidéer kan dras antingen traditionell eller modern listor, och du kan använda dessa listor enkelt online. Men du behöver inte hålla med någon av listorna. Om du planerar att få en present till ett par, utnyttja din kunskap om paret att informera dina val, och kanske ge en gåva som framhäver lite romantik. Du kan till exempel göra en härlig picknick-korg för livsmedel som skall delas på en romantisk dag ut: Ta med korg, redskap, kex, ost och en flaska vin (alkohol eller inte).

presentkort som skall användas på biografer, bokhandlar, hem leverans eller varuhus, och andra har också bra årsdagen gåva idéer. Överväga andra saker som en gåva för ett par massage, en vacker del av glasföremål, en utskrift beundrad av paret, eller husgeråd som är den nyaste rasa som espressomaskin. Om paret har små barn, ge dem en kväll ute med ett presentkort på sin favorit restaurang och barnpassning.

En annan av den populära idéer årsdagen gåva är att ge en gåva från alla odlas barnen i familjen eller alla par vänner. Detta tar en liten organisation, men med alla bidrag, kan du ge några något fantastiskt, som en kryssning till sin favorit plats, en natt i staden för att se en show, eller några vackra prydnadsföremål för hemmet. Throwing parterna för ett par, särskilt av parets barn är en charmig idé. Årsdagar representerar ett par fortsatta engagemang för varandra, och detta faktum, särskilt i en värld där äktenskapet är inte alltid tas på så stort allvar, är skäl nog att fira med en påkostad fest.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.