Vad är några Time Management Tips?

Det finns massor av tips time management som kan hjälpa dig att bättre utnyttja tiden. Vissa människor organisera hela system och skriva böcker eller ge seminarier om hur man bättre kan utnyttja tid och vara organiserad. Andra pekar helt enkelt på ett par saker du kan göra som hjälper till att slutföra aktiviteter i tid och utan att känna överväldigad.

De flesta time management tips jobba bort människor konstruera listor, antingen på papper eller med att ordna program eller elektroniska arrangörer. Det finns ett antal olika arrangörer du kan köpa, även om tyngdpunkten dessa har förskjutits mot att skapa arrangören /system mobiltelefon. Du kan även använda kalendern på en dator, men igen, du kan också enkelt använda några tips time management med penna och papper. När du har skapat en att göra-lista av saker man normalt behöver få gjort, måste du ta reda på prioriteringen av dessa saker. Du kan ordna detta på flera olika sätt. I en del litteratur om time management tips, författare rekommenderar att ha en brådskande lista, en kort lista och en lista över saker som inte tidskänslig. Du måste avgöra vad saker på din lista efterfrågan brådskande, måste ske inom några veckor, och de saker som är önskelistan göra objekt eller som kan göras när det finns extra tid. En del människor definierar brådskande och snart-by dagar. Brådskande uppgifter är de som måste göras på en dag, och snart uppgifter som måste slutföras inom en vecka. Du kan justera för att passa dina behov. Det hjälper också att förstå hur mycket tid det brukar ta att slutföra vissa grundläggande uppgifter. Om du måste vattna trädgården varannan dag, exakt hur lång tid tar det att ta? Hur lång tid tar det att delta i ett styrelsemöte eller balansera ett checkhäfte? Det bidrar till att ge dig själv rimliga förväntningar när du faktiskt kommer att kunna slutföra något. Om du har mer brådskande saker än vad som ryms inom loppet av en dag, är det svårt att få dem alla gjort. En annan av de tips time management som kan vara till hjälp är att utvärdera om något på listan kan utelämnas eller ges till någon annan att göra. Om du måste vattna trädgården, närvara vid ett styrelsemöte, chef för läkarmottagningen, intervju för ett jobb och balans din ekonomi, kanske det inte finns tid nog i dag att göra alla dessa saker. Kan någon annan vattnar trädgården eller kan du lägga en läkare besök. Utelämna vad du kan och omstrukturera tid därefter.

huvudsak mest time management tips fokusera på vad du behöver göra och hur du kan göra det mest effektivt. Det finns många andra tips som hjälper dig att uppfylla dessa två grundläggande behov. Inget system fungerar om du inte kan genomföra den och vara realistisk om din tidsbegränsningar. Underlåtenhet att hålla sig till ett system som inte passar dig kan snabbt har du slösa tid igen eller inte gör förnuftig användning av den tid du har.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.