Vad är några Sleepover party ideas?

Sleepover parterna är där barnen stanna uppe hela natten spela spel, äta mellanmål, och fnitter. Många har goda minnen av bevistar en sleepover där de delade hemligheter med vänner och spelade spel som Sanning eller konsekvens. Om en förälder vill att planera ett pyjamasparty för sitt barn, det finns oändliga sleepover part idéer för att göra evenemanget till en framgång. Ett spel som är perfekt för en sleepover är en musikalisk sovsäck spel. I denna verksamhet är gästernas sovsäckar arrangerade i en stor cirkel runt golvet. Påsarna skall ordnas så att det finns tillräckligt med påsar för alla barn men ett. p

musik spelas, och partiet gäster gå eller dansa runt cirkeln av påsar. När musiken stannar utan förvarning, varje gäst klättrar inuti en sovsäck. Den gäst som inte är snabb nog att rymmas inuti en av säckarna är ute ur spelet. Fortsätt att ta bort en påse varje gång en person har förklarats ut. Aktiviteten fortsätter tills det finns en vinnare. Detta är bara en av hundratals sleepover party ideas en förälder kan använda för att göra en minnesvärd fest för barn.

Personligt pappersdockor är en annan intressant idé för ett barns sleepover. Innan natten till festen, skriva ut mallar i papper docka från Internet på tjockt papper. När gästerna anländer, knäppa en bild av varje barns ansikte med en digitalkamera. Skriva ut bilder ut och ha barnen skära ut sina egna ansikten. Varje gäst kan limma hennes bild till kroppen av papperet docka mallen. Alla barn använder konstruktion papper för att göra designer kläder för deras personliga papper docka.

Ett annat exempel på sleepover part idéer är att barnen spela ett spel som heter Time's Running Out. Använda ett gemensamt kök timern och ställa in tiden för ungefär fem minuter. Majoriteten av barnen lämnar rummet så en av de andra gästerna kan dölja timern. Efter det att timern är dold, gästerna tillbaka. Målet är att hitta timern innan den släcks. Den som finner timern innan den går ut får ett litet pris och möjligheten att dölja timern. Om ingen kan hitta det innan det ringer den person som gömde det blir priset.

Andra sleepover party ideas omfatta dekorera t-shirts, örngott, och tofflor. Ta en tur till båten lagra och hitta giftfria färger. Sedan låta barnen använda färg för att göra sina egna speciella sleepover hantverk.

Sleepovers är perfekta för att organisera asätare jagar också. Gästerna följer skrivna ledtrådar som leder till billiga priser eller goody bags. Kreativa människor kanske vill utforma skatt kartor att gästerna kan följa för att hitta dolda vinster. Det är viktigt att ha tillräckligt med priser för varje barn som deltar i sleepover.

Andra användbara sleepover party ideas omfatta karaoke, med en spa kväll, spela brädspel, titta på filmer och glassar byggnad. Föräldrar kan arbeta med sina barn att planera flera roliga aktiviteter för barn som kommer att delta i pyjamasparty. Oavsett vilken verksamhet en person planer för en sleepover, ger en mängd underhållande aktiviteter som kommer att hålla dessa part gäster upptagen hela natten.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.