Vad är några Skateboard trick?

När man först bifogas fyra hjul till en tunn ombord, han antagligen inte kan föreställa sig den mängd skateboard trick som skulle uppfinnas av många, och behärskar som få. Oavsett om du drömmer om att gå pro, eller bara njuta av skateboard som en hobby, en repertoar av skateboard trick är en nödvändighet. Greppa ombord och snöra upp dina skor, eftersom trottoaren väntar på någon.

Även de yrkesverksamma måste börja någonstans, och det var nog med Ollie. Kanske ett av de enklaste skateboard trick är ollie dina grundläggande hopp. När du står på bordet, trycker ner med ryggen foten för att höja näsan i styrelsen från marken. Därefter bör helt enkelt hoppa, och styrelsen kommer i luften med dig. Landa här knep, använda fötterna för att göra styrelsen horisontellt i luften.

lite svårare, den grundläggande kick luckan är en stapelvara i skateboard trick. En kick flip utförs liknar Ollie. Håll din främre fot i 45 graders vinkel, och när du hoppar, skaka på foten åt sidan. Detta bör leda till att styrelsen rotera. Det kommer ofta ta nybörjare flera försök att landa svårare trick. En av de mer glamorösa skateboard trick, ledstången bilden är farligt och bör endast prövas genom en erfaren skateboardåkare. Börja med att göra en ollie på ledstången. Det är viktigt att inte ollie högre än nödvändigt, försöka få precis tillräckligt högt för att rensa järnväg. Luta sig lite framåt, eftersom detta hjälper dig att hålla balansen. Var noga med att omorientera ombord vid landning, eller annat du kan ta en otäck spill. Du behöver inte nödvändigtvis vara på hjulen för att utföra några tricks. Foten luckan är ganska grundläggande knep man kan lära sig mycket snabbt. Placera helt enkelt styrelsen upp och ner med fötterna under den. Hoppa med endast anklarna, och när planen är rättas till i luften, landa på den.

Detta är bara ett fåtal grundläggande skateboard trick. Om du vill veta mer, kanske den bästa metoden är att hitta nya människor att gå ombord med. Det är mycket troligt att de känner till några knep som du inte. Som med de flesta hobbies, det finns bokstavligen hundratals instruktioner böcker om skateboard, och många legitima tidskrifter som erbjuder steg för steg-instruktioner för att utföra nya trick.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.