Vad är några Show and Tell Idéer?

Det finns många underbara visa och berätta idéer som låter barnet att dela det som är viktigast för honom med hela sin klass. Till exempel dela semester minnen är en av de mest populära visa och berätta idéer. Efter återkomsten från en semester, kanske ett barn tillbaka till skolan med ett fotoalbum fyllda med bilder på platser han besökte. Han kanske också vill dela saker som souvenirer och guideböcker för destination. Dessa typer av visa och berätta idéer är bra för att utbilda hela klassen om platser långt borta, utan att resa dit. också populär bland visa och berätta idéer tar souvenirer och litteratur till klass från ett museum som ett barn nyligen deltog. Detta gör det möjligt för barnet att fylla hennes klasskamrater på intressanta saker hon såg och lärde sig på en studieresa och samtidigt mer kraftfullt begå detaljer till minnet. När barnet tillbringar tid vidarebefordra erfarenheter till sina vänner och klasskamrater, hon är mycket mindre sannolikt att glömma den upplevelsen.

Om barnets mor väntar ett nytt barn, som presenterar ett överflöd av visa och berätta idéer. Till exempel, medan en liten pojke mor är gravid, kunde han ta ultraljud bilder till klass och förklara allt om hans nya bror eller syster att vara. När barnet är fött, kan han ta bilder av det nyfödda barnet till skolan eller till och med bilder på honom hålla sin nya bror eller syster. Om hans mamma har ett speciellt stetoskop som tillåter henne att lyssna på barnets hjärtljud hemma, kan han ta med att för visa och berätta, visa det för klassen.

Husdjur och djur också massor av show och berätta idéer. Om ett barn lär sig om vissa djur på zoo, kan hon ta bilder för att visa sin klass. Om hon bara fått ett nytt husdjur, kan hon ta i koppel, husdjur leksak, eller ens ett livsmedel parabolantenn för att visa att hennes klasskamrater. Om ett husdjur är en tillräckligt liten, kan läraren låta även henne att föra djuret till skolan för en dag. Till exempel om ett barn har en hamster, kanske hon kan ta den till skolan i sin bur för en närbild visa och berätta presentation.

Visa och berätta idéer behöver inte vara komplicerat. Även något så enkelt som en favorit bok kan göra en bra show och berätta presentation. Likaså kan en samling av stenar eller nyfallen blad ger gott att presentera för klassen. Tanken är helt enkelt att välja något som intresserar barnet och låta honom visa och berätta för sina klasskamrater om det.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.