Vad är några Baby Dusch Spel?

På många duschar baby, baby shower spel är standard. Dessa kan vara ett roligt sätt för gästerna att i större utsträckning delta i en dusch. De kan också vara ett fantastiskt sätt att ge ut några små gåvor till dusch deltagare, genom att ha priser för spel vinnarna. På denna front, de kastar duschen och mamma som bör förmodligen inte acceptera de priser om de kan delta i spelen. Inte alla miljöer för duschar är lika väl lämpade för spel, snabba firmafester på en kort lunchrast kan vara för lite tid för besök och baby shower spel.

Många baby shower spel finns och det finns webbplatser och böcker att ägna betydande tid att lista dem. Det skulle vara svårt att sammanställa en uttömmande lista, men det finns säkert några spel som är särskilt roligt och ganska vanligt på Festinbjudningar. Ett av de enklaste av dessa att spela, men svårast att vinna, är det inte "Don't Say Baby" spel. är varje deltagare får en blöja stift, som de får behålla så länge de inte säger ordet baby. Någon annan gäst kan "fånga" någon säger baby, och hävdar hennes pin. Vinnaren i slutet av duschen är den person med längst stift strand. Vissa gäster njuta av spelet medan andra inte vill hämmas genom att inte säga det vanliga ordet för att de vill prata fritt om barn och väntade barnet. En annan av de gemensamma baby shower spel är att gissa Mommy's midjemått. Detta kan vara kul om mamma inte emot att hennes personliga utrymme invaderade eller fakta om hennes midjemått avslöjade. Det är inte för alla dock, och nyblivna mammor som är mer privat kanske inte vill spela.

mer neutral spel innehålla ett antal gissningstävling. Många innebära att uppskatta storleken på en viss sak i en stor burk. Det kan handla godis, om burken själv är priset, stift blöja, eller något annat som verkar lämpligt. Word rusning spel kan vara roligt också. Dessa kan spelas på två sätt, där orden är kodade, vanligen gemensamma baby ord, och gästerna måste avkoda dem, eller när ett ord med anknytning till barn teman används för att göra en hel del små ord.

baby shower spel som involverar minne också ger goda gissningstävling. Rum 10-20 ex på en bricka som är barn eller barnomsorg tema. Låt gästerna ta en titt på en minut, och sedan täcka magasinet. Har tävlande lista alla saker de såg på brickan, med de minns mest belönas med ett pris. Alternativt, samla baby bilder från alla gäster (för att göra kopior så att inte skada original) och har en gissningslek där bilden hör till varje gäst.

Andra baby shower spel kan vara mer aktiv. Blind blöjbyten kan vara kul med rätt utrustning, några engångsblöjor och några babydockor. Ögonbindel spelare och se hur snabbt och exakt de kan byta en blöja.

Eftersom Festinbjudningar ofta ett par timmar lång vanligtvis finns det tid för två eller tre matcher. Konversation är normalt ingår i duschen, så lämna in möjligheter för många chattar och snacks. Glöm inte att lämna en dryg halvtimme till timme för att öppna presenter och spel plan för första delen av duschen, före mat och börjar present öppning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.