Vad är en opublicerad telefonnummer?

en icke offentliggjord eller hemliga telefonnummer är ett telefonnummer som inte är tillgängliga för allmänheten i telefonen listor. Som regel måste kunden begär uttryckligen att deras telefonnummer inte offentliggöras, och de kan åläggas att betala en liten avgift. Människor som tar emot samtal från en opublicerad telefonnummer kan ta reda på vem som äger numret, men det kan ta lite arbete, ett flertal företag erbjuder forskningstjänster som inkluderar upptäcka identiteten bakom hemliga telefonnummer.

De flesta får en opublicerad telefonnummer av sekretesskäl. Många personer som är framträdande i allmänhetens ögon föredrar att deras antal inte till för att undvika trakasserier och täta telefonsamtal. Politiker och kändisar har vanligen onoterade telefonnummer så att de kan förbli orörd hemma. Andra kan vara oroliga personlig säkerhet, väljer att lämna sina nummer opublicerat att undvika förföljare eller annan oönskad uppmärksamhet.

Nackdelen med att ha en opublicerad telefonnummer, naturligtvis, är att det kan vara svårt för människor att kontakta dig. Som en allmän regel, människor som väljer att inte offentliggöra sina siffror aktivt söka detta, och de tenderar att vakta opublicerade telefonnummer nära, att kontrollera tillträdet till den se till att det inte hamnar i fel händer. Till exempel kommer politikerna skriva ut sina kontor siffror på visitkort och brevpapper, men inte deras hem nummer, och människor som har information om en icke offentliggjord telefonnummer vanligen strängt tillsagda att inte föra det vidare. Det finns mer olycksbådande skäl till att en opublicerad telefonnummer. Människor som använder sina telefoner för att trakassera folk kan begära onoterade telefonnummer så att när deras offer ser antalet upp, kommer de inte att kunna räkna ut vem som äger den. Många företag också rutinmässigt använda opublicerade siffror för att göra det svårt för människor att ta kontakt med vissa personer i företaget, vilket kan vara en källa till frustration för konsumenterna. En del företag använder opublicerat telefonnummer att erbjuda särskilda förmåner och tjänster kunder. Exempelvis vissa restauranger har en privat bokning linje i en opublicerad telefonnummer för mycket viktiga beskyddare, så att dessa beskyddare få snabb service och en reservation när de behöver det. Andra använder opublicerat telefonnummer att tillåta människor att hoppa i kön av servicepersonal, få omedelbar hjälp med ett problem eller fråga.

När en opublicerad telefonnummer är läcka, Det kan vara katastrofalt och irriterande. Många webbplatser är inte rädd för att publicera privata nummer när de kan spåra upp, tillåter folk att göra saker som att kalla kändisar på sina mobiltelefoner eller kontakta politiker på hemmaplan. När någon har gjort sig besväret att få en opublicerad telefonnummer, det läcker för att den siffran kommer vanligtvis få dem att överge den och begära ett nytt telefonnummer.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.