Vad är en långväga förhållande?

En långväga relation är en romantisk relation, där varje medlem i paret bor på ett avstånd från den andra. Det finns också långa äktenskap, där en sambo kan bo eller arbeta i en annan stad, kanske återvänder hem med några veckors mellanrum. I de flesta fall är dock långväga relation betraktas som en separat sak från långa avstånd äktenskap. med den stora ökningen av Internet-anslutning, en rad relationer kan börja som en lång distans förhållande. Du får möta något som känns som den perfekta personen på nätet, och sedan tidigt datum kan bestå av telefonsamtal, online chattar, sms och e-post. Dessa förhållanden kan vara stor, men de kommer med vissa risker. Det är svårt att säga om en person kommunicerar online är sanningsenliga, och eventuella möten mellan dessa par kan bli en besvikelse om en person har ljugit eller överdrivit.

experter på dessa Internet relationer tyder på att sådana förhållanden mycket långsamt, och gör några omfattande bakgrund kontrollera om en person innan han flyttar till en annan del av ett land. Redan första möten bör genomföras på offentliga platser för att skydda dig från att bli utsatt för brott. Vidta åtgärder för att tillbringa lite tid med en person innan han gör ett åtagande att flytta. Med försiktighet, kan dessa långväga relationer arbeta ute, och det finns många lyckliga par som träffat online. På andra tider står ett par plötsligt möjligheten till ett långt förhållande på distans. Kanske en person inkallas till militärtjänst, eller finner ett exceptionellt jobb långt borta. Vissa relationer kan inte överleva en medlem av par lämnar, medan andra trivs. Kontakten mellan paret är en mycket viktig del för överlevnad i ett långt förhållande på distans. Daglig kommunikation är nu möjligt i så många former. En annan av framgångsfaktorerna för ett långt förhållande på distans är det sätt på vilket varje medlem i par uppfattar situationen.

visst samband experter tyder på långväga relationer fungerar bäst för personer som blivit vana vid långa familj frånvaro som barn. Sådana människor kan vara lika bekväm med "frånvaro" som vuxna. Men om lång frånvaro orsakat problem i barndomen, kan långa relationer vara svårare att underhålla. Människor som har alltid varit särskilt nära familjen, både känslomässigt och fysiskt, kan ibland få det svårare att upprätthålla relationer distans, eller åta sig bort från familjen vid ett senare tillfälle. Om det redan har förtroende problem i relationen, som fuskar eller ljuger, ljög den person som har eller otrogen kanske tycker att det är sannolikt att upprepas i ett långt förhållande på distans. Allmänhet, grunden för en bra och lång distans förhållande är en bra relation, vilket innebär att båda är medlemmar i par är stabila folk som litar på varandra, och som har många sätt att fylla upp sin tid i varandras frånvaro. Det finns säkert många som har långa relationer under flera år innan paret kan återförenas. Om relationen är stabil innan paret delar, kan det förbli stabil. När ett förhållande är ganska nytt, eller när ett par behandlar avståndet som en faktor för svåra att ta, kan det vara en utmaning för dessa relationer för att överleva. Generellt medan både människor kan beklaga avstånd, måste båda personerna vara ganska okej med det, och inte överdriven eller störas av det. Det finns några förslag för att hjälpa par på distans känna närmare. Först fullfölja ditt liv till fullo: ha kul, upprätthålla starka band med vänner, hänga med hobbies du har, och fortsätter att utvecklas och växa som människa. Andra, hålla kontakten och fortsätta några saker du gillar att göra som ett par, även om du var och måste göra dem separat. Du kan läsa samma bok, titta på samma film eller arbeta på samma Sudoku-pussel och sedan diskutera resultaten. Även om du inte får göra dessa saker på samma gång, kan det verkligen hjälp att veta att du fortfarande håller på med dem "tillsammans. " Ett viktigt förslag är att inte förvänta sig alltför mycket under första dagarna på en återförening. Det är inte ovanligt att ett återförenat par att kämpa lite när de är tillsammans igen. Hålla lägre förväntningar istället för att bygga fantasi förväntningar om en återförening kan hjälpa till att minimera argument eller besvikelse.

Slutligen, om en långväga relation är en engagerad en, har en slutpunkt i sikte. Paret kan se till sex månader fram på vägen när en medlem kommer att vara ur skolan eller ett år ner på linjen när någon återvänder från aktiv militär tjänst. Om du hittar en medlem i par kommer inte att förbinda sig att eventuellt flytta vid en framtida tidpunkt, då kanske åtagande att förhållandet inte kommer att överleva långa avstånd.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.