Vad är en Amber Teething halsband?

En gul barnsjukdomar halsband är ett halsband av bärnsten som syftar till att minska smärta och inflammation i samband med tandsprickning. Amber har förment anti-inflammatoriska egenskaper som kan absorberas när den skall bäras mot huden, lugnande ett barn naturligt medan han eller hon kämpar med smärtan att skära helt nya tänder. Vissa smycken företag och baby butiker leverera säljer bärnsten tänder halsband, tillsammans med Amber tänder armband. Den praxis att bärnsten amuletter för barn och vuxna är mycket gammal. Traditionellt höggs amuletter i olika former och bärs mot huden för att avvärja otur. Det är möjligt att dessa amuletter också minskat inflammation och obehag för deras bärare, som kan ha indirekt bidragit till en ständigt bära bärnsten amuletter på platser som Balkan, Nordafrika, Mellanöstern och Kina.

Amber innehåller spårmängder av bärnstenssyra, en känd anti-inflammatoriska. Människor har utvinna denna syra, även känd som "väsen av bärnsten," i århundraden, och det är fullt möjligt att små mängder kan överföras till människor som bär bärnsten smycken mot huden. När det gäller en bärnsten barnsjukdomar halsband, finns flera pärlor av bärnsten uppträdda tillsammans för att öka anti-inflammatorisk verkan. De fossil harts naturligtvis också värmer med slitage, temperatur som kommer att vara bekväm för barnet. P

Barn ska inte behöva tugga Amber tänder halsband, och i själva verket kan detta vara farligt, eftersom bärnsten är mycket skör , och det kan bryta upp i ett barns mun. Ett halsband eller armband är utformad för att passa väl och bestämt, och de enskilda pärlorna är noga knutna i så att de inte kommer att skingras om halsbandet är trasig eller skadad. Det är dock fortfarande möjligt för ett barn att skadas av en bärnsten tänder halsband, och som regel bör föräldrarna övervaka barn vid varje tillfälle då de bär bärnsten.

>

vårdar en bärnsten barnsjukdomar halsband är relativt lätt. Om halsbandet blir smutsiga, bör det tvättas med ljummet vatten och ingen tvål. Halsbandet bör också noggrant torkas. I händelse av att halsbandet är bruten eller gängning börjar striden, bör den tas till en professionell guldsmed för restaurering, och juvelerare ska uppmärksammas på det faktum att halsbandet bärs av en baby så att han eller hon kan ta försiktighetsåtgärder för att göra den gula tänder halsband mindre benägna att bryta.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.