Vad är Some Great Get-Well Presenttips?

Great get-bra presentidéer kan hjälpa patienter på sjukhus och hem patienter vård känner mindes jublade upp eller båda. Thoughtful presenter som passar mottagaren kan få tid att återhämta sig efter en operation eller lider av en sjukdom mycket trevligare. Det finns ingen anledning att spendera mycket pengar på stora prålig gåvor som små innerlig erbjudanden som passar tillfället och patientens bästa. När man tänker på just get-bra presenttips, är det också viktigt att komma ihåg dem som inte fungerar och som inte vanligtvis ges till patienter på sjukhus.

Blommor och växter undvikas som andra patienter kan ha allergier. Om mottagaren är sjuk hemma och älskar växter och blommor, då dessa kan vara utmärkta utstyrsel bra present idéer. Hemma eller på sjukhuset, inte plockar mottagarens favorit livsmedel om de är först godkännas av hans eller hennes läkare eller sjuksköterska. Du vill inte göra personen sjukare! Om tillåts emellertid kan favoritmat behandlar vara mycket uppskattad av patienterna.

Reading material och pussel är ofta perfekt utstyrsel bra present idéer. Men, vara säker på att patienten är tillräckligt bra för att lägga pussel eller de kan vara en källa till frustration än glädje. En bunt med tidningar kan vara idealiska så länge de överensstämmer med patientens intressen.

Som med att ge någon gåva, tänk på mottagarens individuella smak. Skulle han eller hon föredrar nummer eller pussel ord? Vilka typer av tidningar är denna persons favoriter? Dessutom matchar det du ger med patientens tillstånd. Det går bra att lämna tidningar och pussel till en uttråkad patienten sitter upp i sängen med något att göra en stor del av tiden, men det är ingen bra idé att ge spel och litteratur till patienter som spenderar merparten av sin tid sovande och där är t kunna sitta upp så mycket.

Hantverk gör också bra get-bra presenttips för patienter som är angelägna för saker att göra för att hålla upptagen. Ändå bör bitarna vara minimal och projektet bör vara intressant, men inte alltför utmanande eller beskattning. Hantverk bör saker som patienten kan arbeta vidare från gång till gång och förvara prydligt i en säng låda eller ovanpå night stand.

Du kan också föra cheery gåvor med en antydan av fantasier såsom trä gris skära ut med budskapet Get Well Soon! skrivet på rosa-målad kropp. Eller så kan du köpa en ballong folie budskap att binda i slutet av sängen. Tänk bara på patienten och ta med sig något från hjärtat om du vill ta med en get-bra present, utan också komma ihåg att vara där och besöker din familjemedlem eller vän är vad som verkligen räknas!


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.