Vad är Save-the-Date meddelanden?

Om du är gifta och vill varna dina gäster till din wedding date, kan du överväga att sända dem save-the-datum meddelanden. Skönheten i save-the-datum tillkännagivanden är att du kan ge dina gäster i ditt wedding date långt innan inbjudan har skickats. Dessa kort låta gästerna vet att de kommer att bjudas in till bröllopet och ge dem möjlighet att märka sina kalendrar därefter.

Save-the-date tillkännagivanden är särskilt användbara för gäster som ska resa från bortrest. Genom att lära bröllopet datum i förväg, de kan boka ett rum eller göra researrangemang vid en tidpunkt när det är mest fördelaktigt att göra det. Till exempel om ett visst flygbolag erbjuder en rabatt för dem som bokar sex månader i förväg, kommer de att kunna göra upp planer inom rimliga tidsramar.

Save-the-date korten inte endast används för bröllop heller. De är användbara för graderingar, samfund, bekräftelser, fester pension och mitzvahs bar, bara för att nämna några. Använd dem för att tillkännage någon större händelse i ditt liv. Du hittar spara-the-date kort på samma plats där du köper inbjudningar. Faktum är att om du väljer din inbjuder tillräckligt tidigt, kan du spara-the-date meddelanden tryckt på samma bestånd med samma mönster.

Save-the-date meddelanden behöver inte vara fancy , och det finns ingen särskild formulering inblandade. I princip kan de vara allt från visitkort storlek noter till konstfullt tryckta brevpapper. Orden "spara datumet" är tryckt i toppen, och väsentliga uppgifter beskrivs under. Ett exempel kan vara:

Spara Datum

är John Smith och Jane Doe nöjet att tillkännage sitt bröllop dagen den 21 juli 2008.

Save-the-date meddelanden kan vara så enkelt som de tryckta orden på en slätt eller färgad bakgrund, eller de kan ornately ingraverat kort. Skillnad bröllop inbjudningar, finns det ingen riktig etikett inblandade. Ordalydelsen behöver inte vara i någon särskild ordning, och det är även acceptabelt att använda datorgenererade etiketter för kuverten. Det finns ingen bestämd tid för att skicka ut save-the-datum. Om du ställer in wedding date ett och ett halvt år i förväg, med alla medel, skicka ut kort därefter. De flesta människor vill skicka dem inom sex månader till ett år innan bröllopet. Save-the-kan dagen Meddelanden beställas från din lokala inbjudan eller ett tryckeri, och de kan även hittas på nätet. I de flesta fall kommer du att ha dem inom två veckor från beställning.

Dina gäster kommer garanterat att uppskattas emot rädda-the-date kort för dina speciella evenemang. I dessa tider, ju tidigare vi kan planera, desto bättre.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.