Ska vi skriva våra egna Bröllop Vows?

fattar beslut om att skriva ditt eget bröllop löften eller hålla sig till den klassiska upprepande av traditionella löften är ibland en utmaning beslut. En del människor föredrar klassiker, och faktiskt i vissa länder, som England, kan du behöva ta traditionella löften, eftersom dessa utgör ett sådant avtal ingås och skall omfatta särskilda avtalsvillkor ord. Detta betyder inte att du inte kan lägga till andra bröllop löften eller små tal till vigseln, men du är inte gift om formerna är vederbörligen följs. I USA har de flesta stater som inte kräver ett visst format för bröllop löften. Både personer som undertecknar intyget om äktenskapet avslutar kontraktet. Detta gör par vara mer freeform i vad de lovar varandra.

Även om det kan vara romantiskt om båda är medlemmar i ett par vill skriva sitt bröllop löften, kan det vara så att endast en ledamot i par är intresserad av att avleda från de vanliga "har och har" och et cetera . Ibland wedding vows kan vara en stor källa till missnöje eftersom en person känns mycket obehagligt att skriva eller tala offentligt om sina personliga känslor för den andra personen.

Även om det vore idealiskt om alla par kunde enas om att skriva eller inte skriva bröllop löften, är detta inte alltid fallet. I syfte att starta ett äktenskap på rätt fot, om en person uttrycker verkligen obehag skriftligen sina egna löften, kan det vara värt att skjuta till hans starka önskan att inte bli generad och avstå kreativt skrivande till en annan gång. En kompromiss skulle kunna nås om par överens om att ta privata och personliga bröllop löften om en annan dag än bröllopet. Naturligtvis komma överens om att berätta för varandra hur mycket du är kär i en frekvent basis är alltid ett bra sätt att starta ett äktenskap. I vissa fall känner man medlem i par bara lite osäker om hur du skriver bröllop svär eftersom de inte är säkra på vad jag ska säga. Om en person verkligen vill de lovar att vara personlig, kan du dra fördel av de många böcker som inslag exempel på bröllop löften. Detta kan ge fästman med Writer's Block några förslag riktningar skriftligen, och några idéer om vad han eller hon skulle vilja säga.

Vissa par känns som de borde skriva wedding vows eftersom det är nu ett populärt val. Helt enkelt därför att det är populär betyder inte att det måste ingå i ditt bröllop. Många älskar den välbekanta löften och gamla löften som länkar till bröllop av det förflutna och traditionella bröllop. Du ska inte känna sig tvungen att skriva bröllop löften eftersom det är vad andra har gjort. Du kan ändra vissa av de traditionella orden i bröllop löften om de inte tycker passar ditt sätt att tänka. Till exempel i vissa bröllop löften, kvinnor lovar ändå att lyda sina män. Detta kanske inte passar med dina idéer om lika stående i ett äktenskap och kan lätt utelämnas, förutsatt att din kyrka tillåter utelämnande. En annan ändring i vigseln att många par vill göra är en presentation av makarna som "man och hustru. " Detta kan lätt ändras till mannen och hustrun som tyder på jämlikhet.

Vad bör avtalas när de fattar beslut om bröllop löften är att båda parter kommer att spegla omsorg och empati. Insistera på att någon skriver bröllop löften när de egentligen inte vill kanske inte vara det bästa sättet att starta ett äktenskap. Om man tittar på traditionella bröllop löften, kommer du se några vackra löften. Ja, kanske de inte vara det mest originella, men de är fortfarande allvarliga uttalanden om de förhoppningar och löften du gör vid start ert liv tillsammans.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.