När kan jag lämna ett barn Ensam hemma?

föräldrar undrar ofta när det är lämpligt och säkert att lämna ett barn ensam hemma. Det är alltid bra när barnen är redo att gå vidare till denna punkt. Det innebär möjligen att barnen kan ha möjlighet att återvända hem efter skolan medan en förälder arbetar eller att du inte behöver dra ett barn med dig på ärenden när de mycket hellre vill vara hemma. Du måste titta på "när" fråga här, från ett par perspektiv.

först ditt land eller en stat kan ha särskilda lagar på plats om när det är lagligt att lämna ett barn ensam hemma. De flesta av dessa lagar fastställa en åldersgräns, vanligtvis från någonstans till tio eller elva år. Känna din stat eller lagar land när det gäller detta, eftersom brott mot dessa lagar kan leda till undersökning av din lämplighet att vara förälder.

Oavsett vilken åldersgräns som din stat är det inte säkert eller lämpligt att lämna ett barn ensam hemma när han eller hon inte är helt beredd att vara kvar. Beredningen kan ta olika former. Ditt barn ska veta hur man använder en telefon till exempel, förstå hur man får ut ur huset vid nödsituationer som eld, och förstå protokoll för hur man ska hantera telefonsamtal, främlingar knackar på dörren och liknande. Du vill inte lämna ett barn ensam hemma som inte är beredda att hantera mindre olyckor, eller som inte vet hur man ska agera i många vanligt förekommande omständigheter. Den rimligt att utbilda ditt barn om vad de ska göra dessa inställningar. Till exempel ett barn bör ha en lista med larmnummer som telefonen om något kommer upp, och din familj ska alla lära sig tidigt hur man avslutar huset säkert. Barnen bör vara medveten om något i huset de ska aldrig använda utan övervakning, som vassa knivar eller spisen. p

TV bör programmeras för att bara visa barnvänlig planering för att undvika nyfikenheten hos barnen när du inte är där för att övervaka. Några mediciner, med tanke på den höga andelen barn missbruk av föräldraansvar receptbelagda läkemedel, borde vara inlåsta. Dessutom barn ska ha full kännedom om alla regler som kan finnas när du inte är hemma, vill inte ha gäster över, vad man ska säga i telefon till personer som ber att få tala med föräldrar som inte finns, och vad man ska göra när någon knackar på dörren, som att inte svara. Innan du lämna ett barn ensam hemma någon längre tid, bör du ha lite övning går och en del rollspel. Du kanske också vill värva några vänner ditt barn inte känner för att hjälpa dig. Till exempel kan du ta en dusch och har en kompis komma och knacka på dörren. Se hur väl barnet överensstämmer med bestämmelserna under dessa omständigheter. De första gångerna du planerar att lämna ett barn ensam hemma, gör dina resor mycket kort. Om de första gångerna inte går bra, kanske du vill vänta några månader eller ett år och försök igen.

En annan sak att bedöma är din enskilda barnet. Vissa barn är mer kapabla eller mogna än andra. Ett barn med inlärningssvårigheter och saker som dålig impulskontroll kan behöva ett par år äldre än ett barn utan dem. Du bör också väga löptid om ett barn är kvar att kontrollera andra, sedan ger ett syskon övervakande makt över andra är inte alltid det bästa att göra.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.