Kan jag komma åt gymnasiebetyg Online?

Förutsatt att en studerande är inskriven vid en skola som erbjuder online-tjänster för studenter, är det oftast möjligt att få tillgång gymnasiebetyg på nätet. Collegestudenter behöver oftast att skriva in sina personliga identitetsuppgifter att se kvaliteter online när de sänds, och vissa gymnasieskolor och andra typer av K-12 skolor kan erbjuda online-tillgång till föräldrar som vill övervaka gymnasiebetyg på nätet. Som regel dessa tjänster är gratis eller priset är sammanslagna i kursavgifter. Eftersom kvaliteter betraktas som känslig information, innan betyg kan frigöras måste identiteten på den person som begär det betyg som skall kontrolleras. Många skolor har online-system för att hantera klasser, begär ekonomiskt stöd, och utför andra rutinuppgifter. I dessa institutioner, kan människor tillgång gymnasiebetyg på nätet så snart de kommer in i instrumentbrädan område där de hanterar andra skol-relaterade uppgifter, och instrumentpanelen är tillgänglig med användarnamn och lösenord.

Skolor som inte har omfattande online tjänster kan fortfarande fråga studenter och /eller föräldrar med användarnamn och lösenord som erkänner dem som tillåter dem att se betyg, närvaro information, och andra grundläggande uppgifter. Dessa typer av system kan vara mycket användbara för föräldrar som kanske vill hålla ett vakande öga på utvecklingen för deras barn, och för studenter som vill hålla ett öga på sina betyg. Vissa skolor också möjligt för människor att ringa in och ange ett lösenord för att höra betyg över telefon.

Fördelen tittar gymnasiebetyg på nätet är att det vanligen är möjligt att göra detta så snart kvaliteter tas emot och publiceras . Genom att visa betyg omedelbart behöver man inte vänta i veckor medan rapporten kort genereras och skickas, som kan lindra stress och spänningar. Det kan också finnas andra skäl till att vilja se betyg på nätet, som ville kontrollera midterm-klasser för att övervaka utvecklingen i en klass, eller som behöver känna kvaliteter för att rapportera dem till högskolor så snabbt som möjligt.

Som en allmän regel, om det är möjligt att få tillgång betyg online, kommer skolan att skicka ut meddelanden så att folk vet hur man gör det, eller riktningar för att finna klasser kommer att ingå i kort riktlinjer ges för studenter som utnyttjar nätet student system för att hantera allt från bostäder till att man tappar klasser. Dock får skolan inte alltid denna information, och det skadar inte att fråga registratorn om alternativ för att visa gymnasiebetyg på nätet, för säkerhets skull.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.