Hur väljer jag den bästa handen varukorg?

En hand vagn, ibland stavat handkärra, definieras i den fjärde upplagan av American Heritage Dictionary som "En liten, vanligen två hjul vagn dras eller skjuts för hand. " Detta kan gälla såväl verktyg som vanligtvis kallas dockor eller lastbilar hand, liksom post kärror och även differentierad kärror. Vid en första det kan verka förvirrande, eftersom alla typer av begagnade bilar till förfogande, att välja den bästa handen vagn beror huvudsakligen på en typisk användning. En av de vanligaste sorterna hand vagn är Dolly eller hand lastbil . Dessa verktyg står vertikalt med två hjul på varje sida längst ner. En läpp på framsidan går under den post som skall transporteras. Då handen lastbil och objektet är försiktigt lutade sig tillbaka på hjulen och flyttade. En variant av detta är trumman lastbil, som istället för att ha en front läpp, har två klor på varje sida och en lös klippa högt upp i lastbilen. De stift har arbetat under trumman och klippet placeras ovanpå det. Det är då rörde sig som någon annan punkt skulle vara. En annan vanlig typ av hand lastbil är verktyget lastbilen. Dessa är i allmänhet något bredare och robustare än typisk hand lastbilar. De har normalt en rem också, som går runt apparaten och bidrar till att luta sig tillbaka på vagnen. I vissa fall, särskilt för dem som inte är vana att hantera med en hand vagn kan det ta två personer för att flytta en apparat, en rörelsegren vagnen och andra stödjande och bidra till att stödja verktyget.

Vissa hand lastbilar är konvertibla, kommer med fyra hjul för att ge möjlighet att två hjul eller fyra hjul användning. Handtaget kommer ut och handen trucken därefter fastställs på fyra hjul. När alla fyra hjulen är på plats, ser ut som en normal, om än smal, hand vagn. Detta kan vara den bästa handen vagnen valet för dem som kan behöva en för många olika ändamål.

Några hand kärror som normalt använder fyra hjul inkluderar e-kärror, vagnar dator och olika typer av plattform kärror. Även den vanliga livsmedelsbutiker vagnen är ett slags fyrhjulig hand cart. Vissa, med flera nivåer, har särskilda användningsområden och möjliggör lagring av många olika saker. Exempelvis får det undre skikt av en dator KÄRRHUS processorn, medan den övre nivån kan stödja monitorn.

I de flesta fall sorter av hand kärror nämnts kommer i industriell styrka alternativ också. Detta alternativ, men dyrare, bör väljas för dem som planerar att flytta tunga bitar eller som kommer att göra mycket arbete med verktyget. Också vara uppmärksam på vikten betyg för en hand vagn. Även om det kan vara möjligt för en att hantera mer än den vikt de är klassade för, det är inte rekommenderat och skulle sannolikt ogiltig några garantier.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.