Hur kan jag lära dina barn om välgörenhet?

undervisa barn om välgörenhet är en värdefull lektion för både dig och barnen. Det är viktigt att barnen lär sig tidigt att vara hänsynsfull gentemot andra och att visa medkänsla. När du utbildar barn om välgörenhet, lär dig dem viktiga liv lektioner.

De flesta barnen kan lättare relatera till andra barn som är ont. Att involvera barnen i program som hjälper andra barn kan vara det perfekta sättet att ingjuta en livslång inställning att ge till välgörenhet. Ge tillbaka till samhället i form av mat-och-kläder Drives är ett bra sätt att börja.

Även små barn kan delta i att ge till välgörenhet. Be ett barn att välja ett klädesplagg eller en leksak som han eller hon inte längre använder, för att skänka till barn som har lite kläder och kanske inga leksaker alls. När du gör din vecka matinköp, be alla dina barn att välja ut ett objekt eller två för att donera till den lokala maten skafferiet. När barnen blir lite äldre, kan de börja ge en liten andel av ersättning eller besparingar till välgörenhet. Många barn har lärt sig att ge så entusiastiskt att de har skapat sina egna välgörenhetsorganisationer. Sök efter en välgörenhetsorganisation startade av barn, och dela information med dina barn. Om du också gör att prioritera, då undervisning genom exempel, kommer barnen lära sig att ge glatt. Om du inte kan ge ekonomiskt till en välgörenhetsorganisation, du och dina barn kan fortfarande erbjuda din tid. Du kanske även vill starta en insamling och donera intäkterna till en favorit lokal välgörenhetsorganisation. Det finns många fundraising möjligheter och ditt barns klass skulle även vilja delta. Om du bestämmer dig för att försöka samla in pengar ska du välja en produkt som barn kan hantera och sälja lätt. Välj objekt med ett jämnt pris som $ 1,00 så barn kommer att kunna hålla reda på pengar, och alltid se barnen vuxen tillsyn. Också, garner hjälp från samhällets resurser för att marknadsföra ditt insamlingskampanj, som utnyttjar gratis samhällsinformation som erbjuds av många TV-och radiostationer.

Oavsett hur stor eller liten ansträngningen kommer att ingjuta en känsla av välgörenhet lära barn att ta hand om andra och att ge något tillbaka till samhället.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.