Hur kan jag förbereda för att lagra ett Baby Dusch?

Så du har erbjudit sig att kasta en baby shower för din bästa vän, och du inte vet hur man kan börja planera det. Med alla de olika teman och platser att välja mellan, du alltid att hitta rätt typ av baby shower plan. Informativ baby böcker och Internet har stora resurser för att hitta all information du behöver för att sätta på en minnesvärd dusch. är det allmänt accepterat att nära vänner kasta ut barnet dusch för en mamma att vara. Det är allmänt ogillat en mor eller nära kvinnlig släkting vara värdinnan, men det blir mer accepterat för henne att co-värd eller att organisera. Festinbjudningar vanligtvis hålls en till två månader innan förlossningen för att rymma en potentiellt tidig ankomst. Vissa kulturer, men föredrar att kasta en baby dusch efter det att barnet har kommit. I de tidiga stadierna av planering en baby shower, bör värdinnan skapa gästlistan, bestämma platsen och budget, och fastställa ett datum. Gästlistan bör omfatta familj och nära vänner till mor och far-till-vara. Ibland, samarbete är anställda uppmanas också. Den blivande föräldrar ska alltid höras på gästlistan för att undvika att bjuda in fel personer eller lämnar ut de rätta. Cirka en månad innan barnet dusch, bör värdinnan börja överväger vad temat för baby shower kommer att bli. En mer traditionell baby shower kommer att fokusera på att bygga upp barnets babyutstyrsel, som är nyfödda s insamling av kläder. En plantskola dusch kommer att bidra till att bygga upp barnets plantskola med allt du behöver, till exempel krubba, gungor, och badkar.

För par som gillar att göra allt tillsammans, finns möjlighet att den co-ed shower. Gästlistan för denna typ av dusch består vanligen i par, eller manliga och kvinnliga vänner till paret. Eftersom män tenderar att dra sig undan från de mer traditionella, frillier dusch aktiviteter, co-ed duschar mer fokuserad kring umgås och fira den förestående förändringen i parets liv. En grill är ett populärt co-ed shower val.

För kvinnor som redan har en eller flera äldre barn, en baby "stänka" är ett annat val. Dessa mödrar har vanligen alla barnet redskap och förnödenheter, samt hand-me-downs från första barn, så de inte behöver alla de traditionella baby shower gifts. I detta fall många värdinnor kasta blöja duschar, där gästerna sätta blöjor eller andra användbara behov. I alla fall, oavsett vilket nummer barnet är en nyfödd är anledning till firande. Något senare bebisar kan firas med en brunch eller lunch, vilket minimerar baby gåvor och spel.

Två till fyra veckor innan barnet dusch, bör värdinnan sätta inbjudningar med posten. För sluga typer, handgjorda baby shower inledda är populära, men lagra köpte dem göra jobbet lika bra. De bör innehålla namnet på mor-till-vara, plats, datum och tid, värdinnan "name (s), temat, vilket kön barnet om den är känd, och RSVP information. I månaden före duschen, bör dekorationer beställas, liksom tårtan. Kontrollera att du har alla bord och stolar du behöver för att rymma alla gästerna. Slutföra menyn för barnet dusch, och köpa alla koppar, bestick och tallrikar.

Nästan alla barn dusch har spel, så planera din ungefär två veckor innan festen. Några populära spel innehåller spelet barnmat, där man identifierar livsmedel genom burken, baby bingo, med hjälp av bokstäver i ett barns namn, och poopy blöjan spel där chokladkakor smälts i engångsblöjor, därefter identifieras. Det är tradition att dela ut priser till vinnarna av spelen.

Menyn av en baby shower består vanligen av plockmat och snacks, men det kan vara så delaktiga och påkostad som budgeten tillåter. Formellt teer, bruncher och grillar är favorit teman för en baby dusch menyn. Var noga med att ge massor av drycker som är lämpliga för inställningen. Dagen för baby shower kan vara stressigt, men med noggrann planering bör det gå i lås. Eftersom gästerna anländer, är det en uppgift för värdinnan att hälsa på dem. Två till fyra matcher i början är bra för att bryta isen. Efter alla är fast, se till att alla vet var det mat och dryck.

Duschar springa vanligtvis cirka två timmar, bara tillräckligt med tid för vissa spel och besökande. Dusch gunst, men inte ett krav, är en trevlig sak att ge till gästerna. Eftersom det kommer förmodligen bli en hel del presenter, se till att det finns någon som kan hjälpa mamma till att lasta och transportera dem till hennes väntande plantskola.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.