Hur kan jag förbereda för Engaged bli?

Ofta när man tänker på att förbereda för att bli engagerad, tror att de i form av ringar att köpa och speciella platser där att föreslå. Även om sådana saker är viktiga, det finns andra viktiga faktorer innan du matar frågan eller acceptera en förlovningsring. Att ge dig själv och din framtid äktenskap bästa möjliga chans att lyckas bör du ta dig tid att förbereda sig känslomässigt, ekonomiskt, och även fysiskt innan den blir engagerade.

börja förbereda sig för att bli engagerad med några djupa tankar om vad du vill ha för din framtid. Tänk på vad din ideala livsstil medför under nästa år, i 10 år, och 20 år från nu. Fråga dig själv om den person du funderar på att bli engagerad är en bra passform för dina förhoppningar och drömmar. Om du inte är säker, något hjärta till hjärta samtal kan vara i ordning. som du förbereder dig för att bli engagerade, prata med dina potentiella make om värderingar. Om du är osäker på om du har samma moraliska, andliga och religiösa övertygelser, ta reda på nu. Om du inte är överens om vissa viktiga frågor, kan du fortfarande har en rimlig chans att ha ett bra äktenskap. Men ni båda måste vara villiga att kompromissa. Fundera på detta realistiskt, och om du bestämmer att kompromissa inte är möjligt, kan det vara bäst att vänta tills dessa frågor kan lösas innan den blir engagerade.

Tänk på din ekonomiska situation noggrant innan den blir engagerade. Upptäck din finansiella styrkor, samt dina svagheter och bestämma sätt att åtgärda eventuella ekonomiska problem som redan finns. Undvik att göra stora inköp som kan anstränger budgeten, eftersom det är bäst att ange ett äktenskap utan alltför många redan existerande ekonomiska problem. Lär dig var dina potentiella fästman står ekonomiskt också. Om ekonomiska problem, diskutera sätt att hantera dem utan att orsaka stridigheter i ditt kommande engagemang och äktenskap.

Tänk rådgivning. Många väntar tills de är engagerade genomgå rådgivning. Men deltar i rådgivning innan du dig till att bli engagerad kan ge dig värdefull inblick i dina unika behov och personlighet och hjälper dig att väga viktiga föräktenskaplig frågor.

Sist men inte minst, har en läkarundersökning innan den blir engagerade. Du kommer få en mycket roligare engagemang och äktenskap när du är vid god hälsa. Din läkare kan ge dig idéer om hur man tar sig friska och prestera ditt yttersta för din framtida fästman.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.