Hur kan jag få med min rumskompis?

När det gäller att leva med någon du vill göra ett försök att komma överens med den personen för skull hålla fred i hemmet. Vid slutet av dagen, vill du gå hem veta hittar du lugn, inte förvärras och spänning. Det finns enkla sätt kan du göra en insats för att öka chanserna att få tillsammans med din kamrat. Ett sätt du kan komma överens med din kamrat är om du respektera deras lugn stund. Om de måste gå till sängs eller vaknar tidigare än du gör bör du göra ditt bästa för att hålla så tyst som möjligt. Även om de är bara att studera eller läsa, göra en insats för att visa hänsyn till vad de gör. Om du kommer att föra någon hem med dig, bör du ringa din rumskompis först att se om det skulle vara ett problem. Oavsett om de redan har någon över och vill privatlivet eller bara inte vill att någon över huvud taget, det är bättre att fråga först innan man väcka någon genom. Det skulle kunna hjälpa till att visa dem att du har respekt för deras önskemål. Du kan öka dina chanser att få tillsammans med din kamrat om man räknar in honom eller henne i din verksamhet. Om du planerar att gå ut med dina vänner eller helt enkelt vill gå och se en film, be dem komma med. De kan börja känna sig som din vän istället för bara någon som du lever med.

Även om du kan vara vana vid att ha det lite stökigt, kan din kamrat inte. Du skulle kunna klara sig bättre med varandra om vart och du ser att den andra drar sitt strå runt huset. Om du ska leva med någon, bör du göra en extra insats för att plocka upp efter dig och hjälper till att rena ditt hem.

Sekretess är en viktig del i varje relation, och den du har med din kamrat är inte annorlunda. Du bör se till att du inte invadera deras personliga utrymme, avlyssna deras telefonsamtal eller läsa några av deras privata information. Alla förtjänar att få viss information privat, även om de bor tillsammans med någon annan.

när de bor tillsammans med någon, är en sak du bör tänka på att behandla honom eller henne som du vill bli behandlad. Chansen att du hellre vill leva med någon som du umgås med i motsats till någon du inte. Du kan ha mer av en chans att få tillsammans med din kamrat om du tränar enkel artighet och du är vänlig mot dem.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.